Szerintetek mit fognak szólni?
Figyelt kérdés
Nos hát én olyan kiközösítettféle lány vagyok!Jövőre lesz a diákigazgatóválasztás és idén nyáron szerveztek osztálytalikat!De egyikre sem mentem el amúgy is bejárós vagyok!Nem bírnak de nem bántanak néhány ember szivat néhányszor inkább a fiúk de a lányok között is van néhány!Nekem fognak állni én nem hiszem de azért megkérdezem ti mit gondoltok erről!2011. aug. 27. 23:33
1/12 anonim válasza:
Ha esetleg leírnád értelmesen, tulajdonképpen mi is a kérdés, lehetne rá válaszolni. A felkiáltójelen kívül az írásjelek között megtalálható még:
pont = .
vessző = ,
kérdőjel = ?
És csak a legfontosabbakat említettem, amik szükségesek egy értelmes mondathoz.
2/12 A kérdező kommentje:
Akkor lerövidítem:Szerinted elkpézelhető h nekem állnak amiért egyik osztálytalálkozóra sem mentem el?Ne aggódj én is ismerem az írásjeleket!Mostmár tudnál értelmesen válaszolni is?
2011. aug. 27. 23:55
3/12 anonim válasza:
Mit jelent az, hogy neked állnak? Ez valami helyi kifejezés? Azt hittem, kihagytad a mondat egy részét...
Úgy érted, meg fognak-e szólni érte?
Ha igen, a válasz: nem hinném, legalábbis nem szemtől szembe. De az elég valószínű, hogy sokat fognak beszélni a nyári találkozókról, és neked nem lesz túl kellemes hallgatnod. Ha elég szemét a társaság, akkor kimondottan a jelenlétedben hozzák fel a témát.
4/12 anonim válasza:
Ha tanár lennék, már nem lennél ott diák.
5/12 A kérdező kommentje:
Utolsó mégis miért?
2011. aug. 28. 02:27
6/12 A kérdező kommentje:
Utolsó mégis miért?Ha jól tudom ez nem olyan kötelesség amin mindenkinek részt kell vennie főleg nyáron!
2011. aug. 28. 02:28
7/12 anonim válasza:
A diákok nem fognak megszólni, ellenben az osztályfőnököd szerintem igen...
8/12 anonim válasza:
Nem azért nem lennél ott diák, mert diákigazgató-választás, meg ilyenek, hanem mert már negyedik osztályban megbuktattalak volna, és azóta ismételnéd az évet.
9/12 A kérdező kommentje:
Van mire fognom h miért nem voltam ott!ÉS a suliban is fogunk még készülni ha ott segítek meg benne vagyok nem hinném h eből baj lesz v mégis?Am jó köcsög tanár lennél ha ilyen miatt h nem illeszkedtem be megbuktatnál!Nem az én hibám volt ugyanis ők néztek ki én max megpróbálthattam volna megcáfolni amit meg is tettem a rendesebb rétegnél akik nem szivattak de nem értem el semmit!
2011. aug. 28. 13:03
10/12 A kérdező kommentje:
Ja és am miért szól emiatt meg osztályfőnök?Most ez miért olyan kötelező?Tök hülyeség!Meg nem csak az osztályközösség volt az ok nem nagyon tudtam volna menni igazából.
2011. aug. 28. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!