Szerintetek megérné megírni?
Már hetek óta azon tépelődök megírjam-e vagy sem. Egy rövidebb regénye gondoltam amíg ilyen kevés ötletem van, de lehet, hogy egy ismerősünkkel beküldenénk valami magazinhoz ott pedig fejezetenként kiadnák.
Maga a történet egy átlagosnak látszó lányról szólna. (kb. 14-15 éves lenne) De egy véletlen pillanatban kiderülne a titka a legjobb barátnője előtt. Ám végig mindenki elől titkolnák. Mikor valaki elkezd gyanakodni mert túl sokat tud a témáról egy órán. És a főszereplő idegességében elszólná magát, de "talán" sikerülne megmagyaráznia.
Eddig ennyi, szerintetek megírjam, vagy hagyjam a fenébe, és csak a képzeletemben éljen a történet.
Még egy kérdés :
Szerintetek a címe többesszámban legyen vagy ne ? (pl.: Macska Macskák)
A válaszokat előre köszönöm !
szerintem simán!
csak jól kell felépíteni.
mi a titka? és az lenne a csattanó hogy kiderül? vagy az hogy megoldja hogy ne tudják meg?
a cím mihez kapcsolódik? mert így nem elég az infó hogy a cím egyes vagy többesszámát eldöntsük.
Valami olyasmire gondoltam, hogy a titka egy szuper erő, de még nem vagyok benne teljesen biztos.
Szerintem több apró csattanó is szerepelne benne. Valahogy úgy, hogy aki először gyanakodott kutatni kezd utánuk és egy kisebb csapattal rájönnek, hogy igazuk van. Először a lány tagadja, de végül bevallja és elmeséli min ment keresztül emiatt. A többiek rájönnek nem szívesen lennének a helyében és segítenek neki továbbra is titkolni. Aztán egyre többen jönnek rá, míg végül nyilvánosan is bevallja. De lesznek páran akik elkezdik emiatt piszkálni, és megkeserítik az életét. Végül szétválasztja őket az, hogy elköltöznek vagy iskolát váltanak.
A címe pedig a titkának, vagyis az erejének a neve.
Konkrét erőt nem tudok mondani, mert még dolgozom a nevén.
Ird meg:D en kivancsi lennek ra :D imadom a fantasyt:3
Egyebkent ne valami szokasos kepessege legyen pl hogy tud repulni, lathatatlanna vallni hanem pl tud arcot "valtani" (by.: Parasyte cimu anime, ajanlom figyelmedbe), vagy egy bizonyos ideig ferfive tud valtozni vagy latja a szellemeket (Bleach)..ettol lesz izgalmas :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!