Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Egerben milyenek a lehetőségek...

Egerben milyenek a lehetőségek, megérné odaköltözni?

Figyelt kérdés
2013. febr. 26. 19:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát munkahely elég gyér mostanság, de szép hely nagyon. Ott a völgy ahol szinte egész nyáron megy a buli. Hegyek is vanak a környéken. A strandja is híres, a várról nem is beszélve. Van egy nagy alagútrendszer a város alatt ahol ilyen lézeres csatákat lehet vívni, korábban valami ilyesztgető show ovolt vagy mi. De nem is lézershow hanem talán paintball. Ott a fősuli is. Hátrány: Vannak cigányok, szép számmal.:(
2013. febr. 27. 03:40
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha lehetőség címszó alatt munkára gondolsz akkor az nincs, én ott nőttem fel, egyetem után szerettem volna visszamenni, de még pultosnak se vettek fel sehová, úgyhogy el kellett költöznöm.
2013. ápr. 27. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!