Gyönyörű szerelmes történeteket szoktam álmodni. Megérne egy próbát a könyv írás?
Megpróbálni írni nem kerül semmibe, maximum a kudarctól való félelmed tart vissza. Próbáld meg, írj, írj, írj, és meglátod, mennyire tetszik neked magadnak, ami születik belőle. Én magam is nagyon szeretek írni, óriási élmény. Úgyhogy bátorítalak. Ha pedig az álmok ellátnak történetekkel, jó dolgod van :)
Hajrá!
miért ne írhatna szerelmes történetet???
nem kell ahhoz se barát, se konkrét szerelem, hogy legyen képzelőereje valakinek.
szerintem állj neki, ez ne is legyen kérdés!
nem kell feltétlenül kiadni a könyvet, elég, ha jól szórakozol miközben írod, úgy érzed, hogy van valami célod.
én 13-15 éves koromban négy-öt füzetnyi romi regénykezdeményt, első szerelmes sztorikat megtöltöttem, nekem se volt barátom akkor még, csak egyszerűen szórakoztatott a dolog és jó volt lejegyezni ami a fejemben volt.
arra is mindenképpen jó lesz, hogy néhány év múlva visszaolvasod, főleg, ha már valódi tapasztalatod is lesz, és visszanézed majd, hogy milyennek képzelted ezeket a dolgokat, összehasonlítod a valósággal, stb.
írj írj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!