Mas is szokta irigykedve nezni a szerelmes parokat?
Figyelt kérdés
15 eves lany vagyok es, ha setalok lent a kutyaval akkor rengetegszer latok fiatal , boldog parokat van olyan is amikor a no terhes vagy mar a babakocsit tologatjak es mindig elmosolyodok rajta, hogy milyen aranyosak, de neha egy kicsit az irigyseg is bennem van. Massal nem szokott ilyen lenni?
Nincsen baratom es bevallom egy kicsit hoianyzik is, hogy nincs, de ugy erzem, hogy meg semmivel nem vagyok elkesve.
2013. aug. 2. 19:07
1/5 anonim válasza:
Ezek tök hétköznapi érzelmek, kb. mindenki érez ilyet időnként...A fő, hogy emiatt ne kezdj el kapkodni, mint sok eszetlen tinédzser.
2/5 anonim válasza:
Mivel én boldog házasságban élek, így messze nem irigykedek senki boldogsága miatt.. Túl boldog vagyok hogy észrevegyek másokat..
3/5 MrPifta válasza:
Sajnos ha megfognám a barátom kezét, már nem mosolyognának annyira az emberek. Nekik nem számít, milyen régóta vagyunk együtt, vagy mit teszünk meg egymásért, csak azt látják, hogy egy férfi kezét fogom. Illetve fognám, mert ti nem engeditek.
4/5 anonim válasza:
Hármas, neked mi bajod van? :D Nem ismerek olyan határozatot, ami tiltaná a kézen fogva járást. Ha arra céloztál, hogy homoszexuális vagy: láttam már néhány meleg párt a városban, de senki nem bámulta őket túlzottan. Egyszer egy csókolózó férfi páros mellett sétáltam el, őket sem bántották, pedig fura látvány volt eléggé.
5/5 anonim válasza:
Ja, bocs hármas, leesett, hogy miről írsz :D Mindegy, végül is arra is reagáltam. Szerintem hacsak nem valami nagyon szar helyen laksz, akkor nem hinném, hogy emiatt félnetek kellene, de persze te nyilván jobban tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!