Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Büszkék vagytok a magyarságra?

Büszkék vagytok a magyarságra?

Figyelt kérdés
Nagy néphez tartoztok, amely erős, kulturált, becsületes és igazságszerető?
2015. febr. 8. 17:48
1 2
 11/20 anonim válasza:
44%

Büszke vagyok mivel a magyar a világ egyik legtisztább faja.

Jelenleg a földkerekségen több mint háromszázezer magyar ember él, ezek egyike sem korcsosult más fajokkal és még Magor génjeit hordozza. Más ilyen lélekszámú faj nem létezik.

2015. febr. 8. 18:14
 12/20 anonim ***** válasza:
32%

# 5

Nézzétek, az iszlamisták már a spájzban vannak.Nem lesz ennek jó vége. Ezek rosszabbak mint a török,ruszki együtt.

2015. febr. 8. 18:15
 13/20 anonim válasza:
39%

"Na akkor itt vagyok rá élő ellenpéldaként (magyar mellett sváb, szláv, kun, zsidó meg még ki tudja milyen ősökkel)"

Ha ismernéd a magyarság őstörténelmét tudnád, hogy magyarnak csakis azon egyed minősül aki más fajokkal nem korcsosult. Tehát a kérdés nem hozzád szólt.

2015. febr. 8. 18:19
 14/20 anonim válasza:
25%

"magyarnak csakis azon egyed minősül aki más fajokkal nem korcsosult."

Ez már így ebben a formában korrekt.

2015. febr. 8. 18:21
 15/20 anonim ***** válasza:
32%
Nem vagyok rá büszke rájöttem hogy a magyar az egy buta nép aki mindenbe beletörődik.
2015. febr. 8. 18:39
 16/20 anonim ***** válasza:
6%

Nem.

És mivel nem vagyok Belső-ázsiai típus antropológiailag, kétlem, hogy Árpádékhoz közöm lenne.

2015. febr. 8. 21:04
 17/20 anonim ***** válasza:
46%
De azért vicces, amikor szőke kékszemű emberek ősmagyarkodnak és mongol ruhákba bújnak.....
2015. febr. 9. 09:28
 18/20 anonim ***** válasza:
61%
Vicces, vicces, de értelmi fogyatékosoktól mit vársz? És még elvárják, hogy büszkék legyünk rájuk! :-D
2015. febr. 9. 10:40
 19/20 anonim ***** válasza:
80%
Többek között a magyarságomra is büszke vagyok. (Nagyon vegyes családból származom, több nációhoz tartozunk.)
2015. febr. 9. 11:45
 20/20 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy ez a vér folyik bennem.
2015. febr. 26. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!