Büszke vagyok arra amikor egy magyar vagy magyar származású ember elér valami nagyot.
De csak azért büszkének lenni, mert "én magyar vagyok", balgaság. Inkább csak jól csengő mondatok amivel általában a nemzettudatot igyekszenek erősíteni.
2015. febr. 8. 17:51
2/20 anonim válasza:
a történelmi múltunk sok részére igen. De ahogy jelenleg a helyzet áll. Kezdek kiábrándulni. Pedig nemzeti radikális vagyok/voltam.
2015. febr. 8. 17:54
3/20 anonim válasza:
Ha megkísértene a gondolat, elég egy ilyen kérdés, és már szégyellem.
2015. febr. 8. 17:54
4/20 anonim válasza:
Hogy nagy nép vagyunk-e azt nem hiszem... De a válasz egyértelműen igen.
2015. febr. 8. 17:57
5/20 anonim válasza:
Én büszke vagyok rá, hogy magyar vagyok, igen :) Miért is ne lennék :)
2015. febr. 8. 18:01
6/20 anonim válasza:
Büszke vagyok hogy magyar lehetek. De arra már kevésbé, hogy tönkretették a kultúrát, az igazságot....
De egyszer még nagy nép lesz a magyar!
Nemhiába dobog itt a föld szíve( dobogó kő)!
2015. febr. 8. 18:02
7/20 anonim válasza:
Mit korcsozol? Vagy egyáltalán milyen értelemben nagy? Szó szerinti értelemben 10 és 15 millió közötti nép nem nagy.
2015. febr. 8. 18:03
8/20 anonim válasza:
Természetesen büszke vagyok, hiszen a világon két olyan faj létezik, mely évezredeken át képes volt faji tisztaságát megőrizni. Az egyik a zsidó a másik a magyar.
2015. febr. 8. 18:08
9/20 anonim válasza:
Magyar vagyok nem g3cl.
2015. febr. 8. 18:09
10/20 anonim válasza:
"a világon két olyan faj létezik, mely évezredeken át képes volt faji tisztaságát megőrizni. Az egyik a zsidó a másik a magyar."
Na akkor itt vagyok rá élő ellenpéldaként (magyar mellett sváb, szláv, kun, zsidó meg még ki tudja milyen ősökkel)... Aki ismeri a családfáját, az tudja hogy a magyaroknál pont hogy nagyon nincs így...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!