Csináltatnál tetoválást egy olyan tetoválóművésszel, akinek nincs tetoválása?
Az első tetkómat nekem egy ilyen mester csinálta. Rajta egy darab tetkó nem volt.
És vérprofi mellesleg.
Amúgy ez miért lenne probléma? Én tényleg nem értem. A szülésznők sem terhesek általában, és az agysebészek sem agybtegek.
előző: én is teljesen így gondolom.
azért kérdeztem, mert elég komolyan érdekel hogy tetováló legyek, de én nem akarnám magam tetováltatni. ha nagyon szükséges, hogy komolyan vegyenek, akkor max egy pici tetkót vhova ahol nem látszik annyira. úgy érzem, ez nincs kapcsolatban az én képességeimmel.
meg tudnád írni, hogy kinél csináltattad?
"meg tudnád írni, hogy kinél csináltattad?"
Természetesen:
Fakir az illető neve. Neki sincs tetoválása, vagy ha van is, hát én nem láttam rajta, pedig nyár volt, elég lazán volt öltözve. És kinézetre is egy visszafogott srác. Ha látnád az utcán ő lenne az utolsó akire azt mondanád, hogy "na ő tetoválóművész". Pedig az, és profi. Évek óta csinálja már.
Úgyhogy vágj bele nyugodtan a terveidbe, nem te leszel az első mester, akinek nincs tetkója. Nem attól leszel profibb meg hitelesebb, ha te is varratsz magadra. Bemész egy szalonba, ott is azok a képek vannak kirakva, amiket a mester csinált másoknak! Na azokat kell megnézni, mert az a lényeg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!