Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kolis lennél vagy albérletes...

Kolis lennél vagy albérletes ha az anyagilag utóbbi sem lenne gond?

Figyelt kérdés
A kérdés természetesen egyetemistáknak szól.

2015. jan. 11. 09:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Az elején azért volt jobb kolisnak lenni, mert sok mindenkit megismertem. Aztán ha megvan az ismeretség be lehet járni a koliba, a koliból meg át lehet menni hozzád is. Ha ők nem tudnak aludni vizsga előtt, vagy éppen közösen tanulnátok, nem akarjátok hogy más zavarjon. Albiba jobban lehet csajozni is, nem kell csak egy pokrócot kettőtökre húzni, hogy a többiek ne lássák, éppen mit csináltok alatta. :)
2015. jan. 11. 13:33
 12/13 anonim ***** válasza:
Gimiben imádtam a kolit, de most félév alatt megutáltam az egyetemit. Koszos, büdös, kicsi, kényelmetlen. Persze, mindezek nem számítanának, ha olyan lenne a társaság de hát nem az. Kifogtam egy olyan szobatársat, akinek a puszta jelenléte is irritál, folyamatosan hallgathatom a folyosón random generálódó partikat (vizsgaidőszakban kellemes) és még messze is van az egyetemtől. A jegyzetkérős dolog nem áll fenn mindig, én egy kisebb szakon vagyok, vagyunk kb. 3-an a koliban erről a szakról, interneten közös facebook csoportból előbb elérem ha kell valami. Nagy előny viszont, hogy sokkal de sokkal olcsóbb, mint egy albérlet. Ennek ellenére jövőre szeretnék inkább albérletben lakni.
2015. jan. 11. 14:13
 13/13 anonim ***** válasza:
Az elején jó a koli. Társasági élet, szórakozás, világmegváltó viták. Aztán amikor szigorodik a dolog, és s nyakadra hágnak a vizsgák, albérletre kell váltani.
2015. jan. 12. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!