Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Fővárosiak! Tesztek különbsége...

Fővárosiak! Tesztek különbséget "kisvárosi" és "falusi" vidéki ember között?

Figyelt kérdés
lehet kicsit furán hangzik ez, de nem tudom mások hogy látják. én kisvárosban élek, és itt igazán a környékbeli falvakból bejáró emberek számítanak vidékinek, és míg Pesten nyilván egyformán vidéki aki nem ott él. arra lennék kíváncsi hogy tesznek az emberek különbséget hogy épp egy kis sehonnai faluból származik az illető vagy egy kisvárosból? akár felköltözik, akár megismer ott valakit, ilyenekre gondolok. tudom, tisztában vagyok vele hogy mindenhol megtalálhatóak a legnagyobb "parasztok" de még mindig sok az általánosítás
2010. febr. 5. 14:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én ismerek olyan családot, ahol a kisfiú rácsodálkozott a vonatból kinézve, mikor meglátott egy tehenet: "Apa, a tehén az nem lila??"

Panelban élnek ugye, és nem látott még tehenet. Bár manapság falvakban sem nagyon van már tehén....

2010. dec. 26. 18:05
 12/12 anonim ***** válasza:

Szerintem lehet látni épp elég tehenet ahhoz, hogy tudhassa valaki hogy milyen az. Csak ki kell menni a városból, le kell jönni az autópályáról.

A legtöbb állatfajtát aminek legalább a nevét tudom, még soha nem láttam előben, de attól még tudom hogy néz ki. Kivéve a dinoszauruszokat, mert azoknak csak a rekonstrukcióját láttam.

2010. dec. 26. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!