Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért nem köszönik meg?

Miért nem köszönik meg?

Figyelt kérdés

Ha én felteszek egy kérdést a Gyakorin, alapvető udvariasságnak érzem, hogy megköszönjem a válaszokat, még abban az esetben is, ha nem mindig értek velük egyet.

Előfordul, hogy az ember keresgél a neten, szótározik, a legjobbat akarja nyújtani, és a kérdező még annyit sem mond, hogy "fapapucs". És még jó, ha nem küld el melegebb éghajlatra, ha a válasz esetleg nem az ő gusztusa szerint való, vagy ha a véleménye nem egyezik a hozzászóló gondolataival.

Egyik topicban egyszer szóvátettem ezt, a válasz:

"Mit akarsz, felpontoztalak, itt ezzel köszönik meg a választ!"

Hát én pedig szeretem tudni, hogy a kérdező - ha már (néha SOS jelzéssel) feltesz egy kérdést -, hasznosította-e az adott választ. A pontozgatás meg nem érdekel, úgysem az mutatja meg az esetleges valódi kompetenciát.

Én vagyok túl igényes?

2015. jan. 2. 13:12
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Úgy érzed, hogy szellemes voltál?

Nem. Csak rendkívül gyerekes. Ha nem tudsz rendesen válaszolni egy kérdésre, kár koptatni a gépedet...

2015. jan. 4. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!