Miért nem köszönik meg?
Ha én felteszek egy kérdést a Gyakorin, alapvető udvariasságnak érzem, hogy megköszönjem a válaszokat, még abban az esetben is, ha nem mindig értek velük egyet.
Előfordul, hogy az ember keresgél a neten, szótározik, a legjobbat akarja nyújtani, és a kérdező még annyit sem mond, hogy "fapapucs". És még jó, ha nem küld el melegebb éghajlatra, ha a válasz esetleg nem az ő gusztusa szerint való, vagy ha a véleménye nem egyezik a hozzászóló gondolataival.
Egyik topicban egyszer szóvátettem ezt, a válasz:
"Mit akarsz, felpontoztalak, itt ezzel köszönik meg a választ!"
Hát én pedig szeretem tudni, hogy a kérdező - ha már (néha SOS jelzéssel) feltesz egy kérdést -, hasznosította-e az adott választ. A pontozgatás meg nem érdekel, úgysem az mutatja meg az esetleges valódi kompetenciát.
Én vagyok túl igényes?
Úgy érzed, hogy szellemes voltál?
Nem. Csak rendkívül gyerekes. Ha nem tudsz rendesen válaszolni egy kérdésre, kár koptatni a gépedet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!