Értékeled a válaszokat amit kapsz? Miért nem látom, h pozitívan is értékelnénk? Ha értékelés van az általában negatív. A + értékeléssel miért nem köszönik meg a választ?
Általában szoktam, de van hogy elmarad (iruló-piruló szmájli)
Viszont mások által feltett kérdéseknél is szoktam értékelni, főleg ha tényleg hasznos a válasz, vagy ha nagyon bunkó, bugyuta.
én is értékelem a pozitív válaszokat, nem csak azoknál amiket én teszek fel :)
nem elég egy értékelés ahhoz, hogy megjelenjen a %, őszintén azt hittem én vagyok az egyetlen aki nyomogatja a kis kezet :D
Nem szoktam értékelni a válaszokat. Ha bunkó,sértő,akkor egyszerűen csak jelzem a modinak.
Ha az én kérdésemről van szó,akkor ha van olyan,aki tuskó módjára beleugat,úgy,hogy vagy nem olvasta el,vagy nem jutott el a tudatáig,annak rendszerint vissza írok.
Kaptam már olyan választ,aminek a felén felhúztam magam,de a másik felében már volt egy link,ami hasznomra is válhatott volna,ha nem lettem volna teljesen tanácstalan- az első felére finoman reagáltam,hogy észre vegye magát,de mégse legyek sértő,és a végén a linket megköszöntem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!