Ti mit gondoltok olyankor, amikor válaszoltok, itt a gyakorin egy kérdésre és nem köszönik meg?
Engem például sokkal jobban zavar, ha megjelenik egy sok hónapos kérdés a listámon, mert a kérdezőnek akkor jutott eszébe megköszönni.
Ha feltette a kérdést, akkor nyilván hálás az érdemi válaszokért. Én nem várom el senkitől, hogy ennek kifejezésével koptassa a billentyűzetet.
Mint ahogy, akkor sem szoktam Világvége Fesztivált rendezni, ha valaki elfelejt köszönni.
Én sem szoktam mindig megköszönni, főleg nem a hülyeségeket. Lehet, bunkónak vélhet az illető, s talán az is vagyok. Miért nem köszönöm meg, amikor nem teszem?
Két okból:
Magam nem azért szoktam választ írni, mert köszönetet várok érte, hanem azért mert jól esik.
Ritkán írok olyan kérdést, amely életemben központi szerepet játszana, s megfeledkezem róla. főleg akkor, ha az érdemi válaszok késnek.
Ha ma kérdezek valamit, de csak két hét múlva írsz nekem értelmeset, már lehet túl vagyok rajta, s észre sem veszem.
Amennyiben tudom, hogy olyan dologról tudakozódtam, amelyhez kutakodás, utánajárás kell, azt azért igyekszem észben tartani, figyeltekhez tenni, s megköszönni.
Soha nem teszem az ilyen típusú dolgoknál (erősen egyszerűsítem): Ha a kocsimnak a ...kor ...hangja van... mit tegyek? Válasz: menj busszal. Erre semmit nem írok.
Illetlenség nem megköszönni. Az az illető,aki válaszolsz,dolgozott azzal a válasszal-már aki normális választ ad.
Lehet,hogy utána is nézett. Ennyi a minimum. Szerintem. Nekem legalábbis rosszul esik,ha nem köszönik meg...én pedig természetesen mindig megköszönöm a válaszokat. Nem értem...akkora fáradtság ez,vagy mi?!
:)
Most hülyén fog hangzani de várod hogy mások megköszönjék a válaszod de te se köszönöd meg akkor most hogy is van ez?
Ui.: Én se szoktam mindig megköszönni a válaszokat de én se várom hogy az enyémeket megköszönjék. Egyébként meg ez milyen hülye kérdés már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!