Filmes este az öcséimmel, mit nézzünk meg?
Figyelt kérdés
12 és 15 évesek, és egy filmes estét terveztünk, milyen filmeket ajánlotok? Vígjátékra gondoltam, tippek melyik legyen?
21/L
2010. febr. 4. 09:56
1/8 anonim válasza:
Alvin és a mókusok 1-2, Feketék fehéren, Testcsere..kis jó nigger filmeket.Azokat imádják..Még riok most nem jut eszembe több cim konkrétan
2/8 anonim válasza:
Taxi 1,2,3,4, Indul a bakterház, Pofa be (Jean Reno és Gerard Depargieu), Üvegtigris 1,2, ezek be szoktak válni az én keresztfiaimnak, szintén 12 és 15 évesek :)
3/8 anonim válasza:
Üvegtigris???Te úristen!!
Tibor vagyok hoditani akarok!! Ez nagyon jó.
4/8 anonim válasza:
Mi baj van az Üvegtigrissel? :))
Mi betegre szoktuk nevetni rajta magunkat.
5/8 anonim válasza:
50 elsö randi
Ellátkozott Ella
Még a jackpot el nem választ
Apafej
Ace Ventura1-2
6/8 anonim válasza:
Hát gondolom, h fiú vagy akkor, mert a mi barátaink is halálra tudják röhögni magukat az Üvegtigrisen. Pedig akkora egy bunkó magyar film, aminek semmi értelmiségi szintje sincs...:)))Se eleje se vége, szóvaél
7/8 anonim válasza:
Bármelyik Jim Carry film(bocs ha rosszul írtam a nevét)
Feketék fehéren is nagyon jó
Rrrrr! (ez is egy jó vígjáték, ősemberes)
Jankie Zulu (nah,szerintem ennek is rosszul írtam a nevét,de ez is nagyon nagyon jó)
8/8 anonim válasza:
Rrrrr! <<mi halálosan röhögünk minden alkalommal a tesómmal XD (PALIII xD)
Feketék Fehéren<< ezen is xD eszméletlen jó film ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!