Van valamilyen mód, hogy ne nézzünk annyi TV-t?
Akárkit felhívok hogy kijönne e velem mindeki TV-t néz, azon belül legtöbbször kamushowt(valóvilág).
MIt tegyek, romboljam le a TV tornyokat vagy miket ?
MIt lehetne tenni hogy ne nézzünk ennyi TV-t ?
Ez az RTL is tiszta szégyen , asztro center , tényleg elhiszik hogy igazat mondanak ? ennyi erővel énis beülhetnék és mondom a hülyeségeimet... Vagy a valóvilág , komolyan van beleszólás 395 forintos SMS-ekkel ? Nevetséges ami most folyik...
Itt lakom a valóvilágvillától, és az RTL székháztól nem messze, ha küldesz nekem pár kézigránátot, akkor szívesen bedobálom nekik :)
Amúgy az tényleg gáz, hogy a "barátaidnak" fontosabbak ezek a végtelenül primitív műsorok, mint te. :/
Barátok ezek egyáltalán?
Az egyik "barátnőm" meghívott magához, előtte hónapokig nem tudtunk találkozni, mert külföldön voltam, és mikor megérkeztem, nem velem kezdett beszélgetni, hanem előtte elkezdte nézni a Barátok Köztöt, én meg ott ültem és unatkoztam, amíg vége lett.
hat nem tudjak hogy manipulalva vannak ezaltal. kuldjel nekik linkeket a neten, amibol megtudjak hogy miert ne nezzenek tv-t!
pl:
http://www.youtube.com/profile?annotation_id=annotation_2080..
ciki nem ciki, 3 éve még én is néztem a barátok közt című foshalmazt.
már eljutottam oda, hogy a lakásban a tv csak porfogó. épp azon vagyok, hogy elajándékozzam, de örökség, így nem szívesen válok meg tőle.
amikor 1 éve beköltöztünk az új lakásomba direkt nem köttettem be semmiféle tv csatornát, csak a netet :D
szegény nőci felhívott, hogy ajánljon tv csomagot: mondom neki: drága hölgyem, köszönöm, h felhívott, de nekem még 1000ft-ot sem ér meg a szuper tv csomag, ha nem nézem :D
csak nézek, mikor az emberek képesek ilyen mondvacsinált sztárocskák miatt mérgelődni, meg beszélni róluk!
a saját életük nem érdekes? abban nincs semmi izgalmas, hogy mások élete töltse ki az övéket?
sajnos pont ez a cél, azért vannak ilyen ócska műsorok, mert sok embernek ez az egyetlen szórakozása, és és ezen keresztül iszonyat jól lehet butítani őket, értékrendet rombolni, rossz mintákat etalonként ajánlani.
komolyan mondom nem értem, hogy egyeseket mért köti le ez a híg fos, amit műsornak neveznek? én olyan jól elvagyok a nettel, a könyvekkel, egy jó sétával sporttal, baráti sörözésekkel, hogy nem is férne bele az életembe ez a maszlag. akárki kérné, nem is szorítanék benne időt a tv-nek.
na meg a sok sznoboskodó: csak háttérzajnak megy, alig nézem, nem is érdekel. aztán kívülről fújja mi megy a "villában" ki kivel kefélt tegnap, a bk-ban ki jött össze kivel, stb. képmutatók...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!