Prágába megyünk. Mit nézzünk meg?
Figyelt kérdés
Nos... Kirándulni megyünk Prágába négy napra, de ebből csak három az, amire ötletek kellenének... Hova menjünk? Mit nézzünk meg? Annyi mindenről hallottam már rosszat is, jót is... Valakinek tapasztalata? Halmozzatok el ötletekkel:)))
Előre is köszönöm:)))
2011. febr. 17. 17:32
1/6 anonim válasza:
Prága belvárosát - tisztára olyan, mint a Váci utca, ha már ott vagytok, meg egyébként is, az Orloj, az óra kihagyhatatlan, egészkor muszáj ott lennetek, a Károly hidat. Ennyi ugrott be hirtelen.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen... ezekre gondoltunk mi is... :)))
2011. febr. 17. 18:13
4/6 anonim válasza:
az órával közvetlen szemben nyílik egy utca, amin néhány métert menve ott van a szexmúzeum, egész érdekes, és az órát úgyis meg kell nézni, szóval útba is esik.
A Károly-híd lábánál volt ha jól emlékeszem a kínzóeszközök múzeuma, az is tök érdekes, akinek erre van gusztusa (nekünk volt).
U fleku söröző se rossz, jó a házisörük, bár rossz sört én kint nem nagyon ittam máshol sem.
5/6 anonim válasza:
És az aranyművesek utcáját se hagyjátok ki, olyan picik a házak, hogy alig fér el benne az ember, meg a várat, és a táncoló ház is szép.
6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszokat! El sem tudjátok képzelni mennyire jól jöttek:)))
2011. febr. 18. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!