Így néz ki, egy több diplomás, négy nyelvet beszélő ember írásképe?
2014. dec. 20. 10:06
12/13 anonim válasza:
"Én nem hiszek a grafológiában. Ezt az írást megnézte egy grafológus, és megállapította: nem hiszek a grafológiában. Ez igaz. Tehát, hiszek a grafológiában."
Karinthy Frigyes
13/13 homo ludensz válasza:
Rengeteget írtam míg leveleztem néhány emberrel és bizony hetente kétszer is váltottunk levelet. Ezek még papíralapú borítékos levelek voltak. Kialakul egy sajátos írásmód mint mikor alákanyarítod a nevedet és ezt rutinszerűen teszed és nem problémázol rajta. Mióta a billentyűzetet nyüvöm a múltkor voltam valami okmányirodába és két példányba vakarásztam alá s megdöbbentem a művemen. Írásképet abban keresni balgaság lett volna de rezzenéstelen arccal elvette az ügyintéző,bizonyára nem grafológus volt s én eloldalogtam a kezemet nézegetve hogy ennyit tudsz kezem? Gépesedtem,pépesedtem vagy mi az ördög történt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!