Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Egy kis faluban hogy lehet...

Egy kis faluban hogy lehet normális életet élni?

Figyelt kérdés
2014. dec. 4. 20:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mit értesz "normális" élet alatt?
2014. dec. 4. 20:32
 2/13 anonim ***** válasza:
53%

Ugyanúgy, mint egy városban.

Csak bulizni nem lehet mindennap. De az nem is tartozik a normális élethez.

2014. dec. 4. 20:53
 3/13 A kérdező kommentje:
munkahely, társasági élet, szórakozás, önfejlesztés, ismerkedés..egy 400 fős kis pöcegödörre gondolok, ahol az emberek szórakozása az, hogy a másikról pletykálnak.
2014. dec. 4. 20:55
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem is a buliról beszélek én. Itt munkahelynek a közmunka program számít...
2014. dec. 4. 20:58
 5/13 anonim ***** válasza:
40%

Munkahely:

Falvakban is van polgármesteri hivatal / iskola / óvoda / posta / bolt / kocsma / cukrászda. Vagy legtöbben bejárnak a városba, csak jobban szeretnek faluban lakni. Aki szereti ha nagy kertje van, és nyugisabb az élet, stb...

Társasági élet:

Egy 400 fős faluban mindenkit ismersz, amíg egy városbn még a szomszédot se biztos...

Szórakozás:

Bejársz a városba, vagy átmész a másikhoz és házibuli. Vagy mit értesz szórakozás alatt?

Mondjuk hozzáteszem, hogy faluból városban gyakran rövidebb idő alatt bent vagy mint monjduk Budapesten Ráskocsabáról a belvárosban...

Amúgy pöcegödör az anyád puncija...!

2014. dec. 4. 21:01
 6/13 anonim ***** válasza:
41%

"egy 400 fős kis pöcegödörre gondolok, ahol az emberek "

Jelentettem - embertelen vagy. A kérdésre: neked sehol sem lehet normális életet élni : mert nem vagy normális.

2014. dec. 4. 21:04
 7/13 anonim ***** válasza:
53%
Csak ott lehetne igazán...
2014. dec. 4. 21:10
 8/13 A kérdező kommentje:
Igen, lehet hogy eléggé csúnyán fogalmaztam, de nem szeretem ezt a helyet.. és lehet, ha itt laknátok, ti sem fogalmaznátok másként.
2014. dec. 4. 21:27
 9/13 A kérdező kommentje:
És azt, hogy miért vagyok ilyen véleménnyel erről, te nem tudhatod. Az emberek 90%-a 60 év feletti, iskola és óvoda nincs. A többi helyen pedig addig biztos az állásuk, amíg el nem mennek nyugdíjba vagy be nem zár a bolt pl. na mindegy. Azért mert ez nekem nem tetszik, még normális embernek tartom magam, ahogy titeket sem nézlek nem normálisnak, mert nem úgy gondolkodtok mint én.
2014. dec. 4. 21:34
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az a válasz a kérdésedre, hogy elvileg lehetne, vagyis biztos van valahol olyan falu, ahol teljesülnek a kritériumok, amiket megfogalmazol - pl. egy ilyen ökofalu, ahova környezettudatos emberek telepednek le, vagy egy alpesi síközpont -, de a gyakorlatban valószínűleg ekkora létszámmal nem nagyon találsz Mo.-n olyan falut, ahol el lehetne járni szórakozni meg nagyon nagy igénye lenne az embereknek a kultúrára. Én amúgy nem ítéllek el a fogalmazásod miatt, meg tudom érteni, amit érzel. Az én szüleim is falusiak, valamennyire van belelátásom, hogy milyen a a kisfalusi élet. Valószínűleg én is menekülnék. Ha másért nem, hát azért, mert szerintem is rühellnivaló, hogy mindenki mindent tudni akar mindenkiről, és a pletykálkodás az emberek fő szórakozása.
2014. dec. 4. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!