Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ha egy faluban lakom, akkor mégis hol ismerkedjek normális fiúkkal?
Figyelt kérdés
Itt ahol lakom nincsen kimozdulási lehetőség.2014. szept. 25. 18:51
3/12 A kérdező kommentje:
Azt nem írom le, de egy faluban.
2014. szept. 25. 18:53
4/12 anonim válasza:
Közel s távol semmi nagyobb település? Nem jársz iskolába, munkába stb.? Bevásárolni hol szoktál? A kis vegyesboltban biztos nem kapsz meg mindent.
Szerintem van város a közeledben, jársz is oda, ismersz is ott szórakozási lehetőségeket, csak valamiért nem használod őket. Hogy miért, azt kell magadnak megválaszolnod.
5/12 A kérdező kommentje:
De itt a környéken nincs szórakozási lehetőség. Most azért mert elmegyek a boltba azzal még nem fog odajönni egy fiú hozzám ismerkedni.
2014. szept. 25. 18:54
6/12 anonim válasza:
igaz milyen sz*r ez kérdező? és még meg merik kérdezni, hogy miért vágyom Pestre...:D
7/12 anonim válasza:
Csak azért kérdem, mert a faluban, ahol én laktam, volt kocsma, ahova a fiatalok jártak szórakozni. Igaz, én szinte sosem mentem, mert ez nem az én világom.
8/12 anonim válasza:
Vilag eletemben falun laktam.Nincs baratnom,de NEM FOGOK VAROSBA KOLTOZNI.A csajok mind oda rohannak,es eltartassak magukat egy fickoval(mindegy,hogy nez ki csak penze legyen,mellette lehet mas pasit is tartani :D)
9/12 anonim válasza:
Én budajenöi vagyok, és pestre járok be sulizni, de az itteni vidéki újgazdag hülyegyerekek után jólesik a szerényebb és normibb viselkedésü pesti fiúk.
Sokszor szerintem a vidéki fiúk kivagyisága nyomasztóbb (főleg ha tehetősebb családból származik) mint egy egyszerübb, de nagyvárosi pasikáé.
10/12 anonim válasza:
utsó vidéki és vidéki között is óriási különbség van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!