Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A pedofilok miért a saját...

A pedofilok miért a saját nemükhöz vonzódnak?

Figyelt kérdés

A pedofília ugyebár az, amikor valaki egy nálánál sokkal fiatalabb, kiskorú egyénnel létesít szexuális kapcsolatot.

De miért mindig azonos neművel?

Miért jobb egy férfinak egy fiatal fiúval fajtalankodni, mint egy kislánnyal?

Tudom, hogy ez a kérdés nem épp ebbe a témába való, de a Szerelem, Szex témakört nem tudom megnyitni. Ezért az oldal üzemeltetőit is megkérném, hogy ne tegyék át a kérdésemet.

2010. jan. 30. 20:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
83%

"Elvileg az lenne a feladatotok, hogy válaszoljatok."

- Pontosan azt csináltuk, nem? Kijavítottunk egy tévedésben, és ezzel válaszoltunk. Mit kell felkapni a vizet? Kényes téma számodra?

2010. jan. 30. 20:55
 12/19 A kérdező kommentje:

"Ja, egyébként hozzátehetném, hogy a kérdés lehetne ez is: "A pedofilok miért midnig férfiak?" "

Nem lehetne, mert azt "még én is tudom", hogy női pedofilok is vannak. Attól függetlenül, hogy inkább a férfiak kerülnek előtérbe.

2010. jan. 30. 20:57
 13/19 A kérdező kommentje:

Akkor másképp teszem fel a kérdést:

Miért van az, hogy a pedofilok között feltűnően sok a saját neméhez vonzódó?

Így már megfelel?

Ne is válaszoljatok! A kötekedésből nem kérek.

(Mármint a kérdésre válaszoljatok, természetesen, de a kötekedésből most már elég legyen)

2010. jan. 30. 21:00
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Ezt egy példának mondtam arra, hogy mennyire kiegyensúlyozatlan az általános kép a pedofilokról, nem arra utaltam ezzel, hogy ne tudnád. De én mára már feladom, mert ez nekem túl sok energiát vesz el...
2010. jan. 30. 21:00
 15/19 anonim ***** válasza:
70%
Erre már válaszoltunk. Ez egyszerűen nem igaz, és kész.
2010. jan. 30. 21:01
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
A pedofilok nem egyenlők a homokosokkal, és nem vonzódnak a saját nemükhöz! Az egésznek az a lényege, hogy olyan idős gyerekek tetszenek nekik, akiknél még nem alakultak ki a nemi jellegek, azaz kb. 10 éven aluliak. Mivel pedig ebben a korban nincsenek nemi jellegek, a kislányok és kisfiúk nagyon hasonlítanak egymásra, ezért mindegy nekik a dolog. Egy pedofil simán elvan egy 5 éves kissráccal, de ettől függetlenül lehet, hogy a felnőtt férfiaktól undorodik, mint egy normális ember.
2010. jan. 30. 21:09
 17/19 A kérdező kommentje:
Na ez egy hasznos válasz volt
2010. jan. 30. 21:12
 18/19 anonim ***** válasza:
Aki a saját neméhez vonzódik,azt pederasztának hívják,csak nincs elterjedve a köztudatban.
2010. jan. 30. 22:46
 19/19 anonim válasza:

0tól 24 hónaposig infantofiliának hívják és nekik tényleg mindegy csak gyerek legyen.

Egy pedofil vagy efebofil általában egy adott nem iránt érdeklődik.

akiket ismerek nagyjából fele fele

2010. jan. 30. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!