A pedofilok miért a saját nemükhöz vonzódnak?
A pedofília ugyebár az, amikor valaki egy nálánál sokkal fiatalabb, kiskorú egyénnel létesít szexuális kapcsolatot.
De miért mindig azonos neművel?
Miért jobb egy férfinak egy fiatal fiúval fajtalankodni, mint egy kislánnyal?
Tudom, hogy ez a kérdés nem épp ebbe a témába való, de a Szerelem, Szex témakört nem tudom megnyitni. Ezért az oldal üzemeltetőit is megkérném, hogy ne tegyék át a kérdésemet.
"Elvileg az lenne a feladatotok, hogy válaszoljatok."
- Pontosan azt csináltuk, nem? Kijavítottunk egy tévedésben, és ezzel válaszoltunk. Mit kell felkapni a vizet? Kényes téma számodra?
"Ja, egyébként hozzátehetném, hogy a kérdés lehetne ez is: "A pedofilok miért midnig férfiak?" "
Nem lehetne, mert azt "még én is tudom", hogy női pedofilok is vannak. Attól függetlenül, hogy inkább a férfiak kerülnek előtérbe.
Akkor másképp teszem fel a kérdést:
Miért van az, hogy a pedofilok között feltűnően sok a saját neméhez vonzódó?
Így már megfelel?
Ne is válaszoljatok! A kötekedésből nem kérek.
(Mármint a kérdésre válaszoljatok, természetesen, de a kötekedésből most már elég legyen)
0tól 24 hónaposig infantofiliának hívják és nekik tényleg mindegy csak gyerek legyen.
Egy pedofil vagy efebofil általában egy adott nem iránt érdeklődik.
akiket ismerek nagyjából fele fele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!