Azt hallottam, hogy a jehova tanúi azért járnak párban (és kizárólag azonos neműekkel) mert saját nemükhöz vonzódnak. Ez talán nem bűn náluk?
Figyelt kérdés
2009. júl. 13. 22:27
1/16 anonim válasza:
Ha minden Jehova Tanú a saját neméhez vonzódna, nem szaporodnának... Gondolkozz, mielőtt kiírsz valamit, légyszí
2/16 anonim válasza:
Sok Jehovást ismerek,de mindegyik házasságban élt.A párban járás más miatt lehet.
3/16 anonim válasza:
De hülyeség! Már mindent tudsz, hogy csak ilyen kérdés jutott az eszedbe? :-)))
4/16 anonim válasza:
Szerintem ez ilyen pontnövelő kérdés volt, vagy egy félresikerült poén, nem hiszem, hogy ezt valaki komolyan gondolta volna.. Vagy mégis?
5/16 anonim válasza:
Tudtommal a mormonok járnak párban.
6/16 anonim válasza:
Persze a rendőrökkel is ez van.A jehova rendőrökre már nem is merek gondolni. :)
7/16 anonim válasza:
Azért járnak kettesével, mert Jézus is ketesével küldte el az apostolokat a Biblia szerint. És azért azonos neműekkel, hogy kiküszöböljék annak a lehetőségét, hogy romantikus szálak szövődjenek munka közben. (Egyik haverom Jehova tanúja, tőlem tudom ezeket, sokkal beszélgettem vele a vallásukról. Pl. amikor egy új érdeklődővel elkezdenek ezsélgetni hosszabban vagy jár hozzájuk bibliaórára, akkor is csak azonos nemű taníthatja, hogy nehogy összejöjjenek.) Házaspárokat engednek együtt munkába, de csak házasokat, tehát ha csak járnak, akkor még nem.
8/16 anonim válasza:
Ilyen hamar elcsábulnak? A kis csintalanok! :-)
9/16 anonim válasza:
Ne viccelj, a jehova tanúi egy full homofób "vallás".
10/16 anonim válasza:
Azért járnak párban mert Jézus is párban küldte ki a tanítványait prédikálni, és ők csak a bibliában leírt dolgokra hagyatkoznak hisz ez a hit lényege. Ez az azonos neműség hülyeség, hiszen ha a legtöbben házasságban élnek akkor ez elképzelhetetlen, amúgy az a rendőrös példa kiváló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!