A pedofilok miért a saját nemükhöz vonzódnak?
A pedofília ugyebár az, amikor valaki egy nálánál sokkal fiatalabb, kiskorú egyénnel létesít szexuális kapcsolatot.
De miért mindig azonos neművel?
Miért jobb egy férfinak egy fiatal fiúval fajtalankodni, mint egy kislánnyal?
Tudom, hogy ez a kérdés nem épp ebbe a témába való, de a Szerelem, Szex témakört nem tudom megnyitni. Ezért az oldal üzemeltetőit is megkérném, hogy ne tegyék át a kérdésemet.
nem mondanán, h csak egynemű gyerekekkel, ezt onnan tom hogy néha nézek híradót is.
De egyáltalán ez kit érdekelhet??
Persze, mert ez van a tévében. Tudod Te, hány estben nem derül ki, amikor egy apa a saját lányát molesztálja? Egyébként ha igaz, amit írtál az arányokról, akkor miért ez volt a kérdésben? "De miért mindig azonos neművel?"
Nézz utána a témának.
Én is tévedhetek. Nem?
Mellesleg miért csak szidalmazni tudtok?
Elvileg az lenne a feladatotok, hogy válaszoljatok. Ha nem tudtok, vagy nem akartok, akkor inkább ne szóljatok egy szót sem!
Ja, egyébként hozzátehetném, hogy a kérdés lehetne ez is: "A pedofilok miért midnig férfiak?"
Ugyanis a diákjával kikezdő tanárnőt ugye nem szokás pedofilank nevezni... mert hát sok minden befolyásolja, mit hogyan látunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!