Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A szép lányok miért nézik le...

A szép lányok miért nézik le a kevésbé előnyös külsejű (nem szép) lányokat?

Figyelt kérdés
2010. jan. 30. 15:52
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
azér mert nagyon sokat képzelnek magukról.én sem vagyok egy ronda lány az én barátnőim is meseszépek és ők is mindig leézik a nem olyan szép stílustalan lányokat. néha sajnos én is beletartozok ebbe. pedig ha jobban belegondolunk lehet hogy valakinek nincs pénze szebb ruhákra vagy arra hogy ápolja a bőrét..
2010. aug. 17. 21:30
 22/24 anonim ***** válasza:
"tesz érte" - szerintem ugyanolyan értékes ember, és vonzó nő lehet az, akinek, ahogy írják előttem, nincs erre pénze, kedve, vagy ideje. Vagy olyan típus, hogy minden energiája elmenne, hogy "tegyen érte", és akkor semmi mást nem tudna csinálni, és inkább ezt nem akarja. És az is igaz, hogy inkább a trendiségről szól ez a "verseny", mint a tényleges szépségről.
2010. aug. 18. 01:15
 23/24 anonim ***** válasza:

Személyiség kérdése!

Lehet, hogy egy gyönyörű lány nem is tartja magát szépnek.

2010. aug. 19. 15:49
 24/24 anonim ***** válasza:
ritka nagy hülyeségeket beszélsz. én szép vagyok és nem lenézem a csúnyább lányokat hanem egyszerűen nem érdekelnek. NEM MINDEN A KÜLSŐ. lehetsz akármilyen kinézetű ha nincs megnyerő humorod és nem vagy improvizatív és a helyzeteket nem tudod lazán kezelni... úgy vagyok ezzel ha kicsit csúnya valaki magára vessen ha a sarokba kuporog és szégyenkezik hogy mások mit gondolnak róla...
2012. júl. 23. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!