Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A szép lányok miért nézik le...

A szép lányok miért nézik le a kevésbé előnyös külsejű (nem szép) lányokat?

Figyelt kérdés
2010. jan. 30. 15:52
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
31%

én nem nézem le a nem szép lányokat..

pedig én szép vok(nem egobol mondom de már sokan mondták meg azért nem hiszem h azért dudálnak meg néznek meg utcán me csunya lennék:D)

2010. jan. 30. 15:56
 2/24 anonim ***** válasza:
90%
mert egoisták és nagyra vannak magukkal
2010. jan. 30. 15:56
 3/24 anonim ***** válasza:
93%
Amiért az okosabbak a ekvésbé okosakat, amiért a vékonyabbak a telteket, amiért márkésabb ruhákban járok nem annyira márkás ruhákban járókat stb. Úgyis tudod Te is a választ, és azt is, hogy nem lehet általánosítani.
2010. jan. 30. 15:58
 4/24 anonim ***** válasza:
96%
Mert aki szép azt hiszik mások, hogy ehhez társul a beképzeltség, flegmaság, lekicsinylő viselkedés, pedig nem így van nagyon sok esetben.
2010. jan. 30. 15:58
 5/24 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem pont fordítva van. Aki jól néz ki, az ribanc, beképzelt, egoista, plázacica, bunkó. Közben nem is ismerik...
2010. jan. 30. 16:05
 6/24 anonim ***** válasza:
96%
Ők inkább a pasikat nézik le...
2010. jan. 30. 16:10
 7/24 anonim ***** válasza:
35%
haggyuk máár... max az bunkok nézik le a nem szépeket... én nem nézem le őket.. inkabb ök néznek le..csak mert szép vok hát boccs:D
2010. jan. 30. 16:11
 8/24 anonim ***** válasza:
91%

Éppen tegnap voltam egy olyan társaságban, ahol nálam fiatalabb fiúk és lányok voltak. Volt köztük (női szemmel nézve is) egy nagyon szép lány, szerintem még modell is lehetne.

Érdekes, de a fiúk ugyanúgy kezelték, mint a többi lányt. A lányok közt volt egy átlagos kinézetű, na azt láttam, jól megnézte az egyik srác, jobban, mint a "modellt".

Szóval, szimpla szépséggel nem biztos, hogy sokra megy az ember, ahhoz azért több kell.

Nem minden szép lány nézi le az átlagos külsejűt. Szerintem, aki lenézi a másikat, valamilyen szinten saját magával nincs rendben. Lehet, hogy a szépsége o.k., viszont lehet a csaj az élet más területén k.o.

2010. jan. 30. 16:11
 9/24 anonim ***** válasza:
90%
Mi ez az általánosítás? Nem értem mire alapozod. Egy ember személyisége nem azon áll, hogy modell szépségű-e, avagy csúnyácska. Egyébként, nekem nincsenek 'kevésbé előnyös külsejű' barátnőim. Szerintem mind gyönyörűek, ki így, ki úgy.
2010. jan. 30. 16:26
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem nézik le.Esetleg ha olyan a modora akkor egyértelmű ,hogy lenézik.

Én szerintem ez törvényszerű:Egy gyönyörű lánynak mindig egy olyan lány a legjobb barátnője aki nagyon nem néz ki előnyösen.Szóval lenézni csak a bolondok nézik le a nem szépeket.

Ahhoz ,hogy valakit lenézz valami rosszat kell tegyen az illető.

2010. jan. 30. 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!