A szép lányok miért nézik le a kevésbé előnyös külsejű (nem szép) lányokat?
én ezt a melles dolgot nem tapasztalom
19/L
Szerintem nem nézik le. Én is szép vagyok [nem csak magam szerint] és neme nézek le senkit. És nem egy csúnya lány az lb-m, hanem a másik két legszebb lány az osztályban. És nem nézem le azokat, akik nem nagyon szépek, sőt, ők néznek le engem, gondolom pusztán irigységből. És pláne még szőke is vagyok [nem festett, hanem természetes szőke] és az egyik lb-m is, és tényleg mindenki azt hiszi, h mi síkhülyék vagyunk, csak a szőkeség miatt. Megh mi biztos a sarkon áruljuk magunkat.
Ugyanmár, azért mondanak ilyeneket a szépekre, mert irigyek rájuk, mmint aki ilyet mond, és a tv-ből is ezt sugározzák, amiből már qrvára elegem van, mert így tényleg elhitetik az emberekkel, h aki szép, az már "ilyen", és általánosítva a szépeknek nehéz, mert mindenki ezt hiszi, és nem olyanok, mint amilyennek hiszik őket, hanem inkább próbálnak normálisak lenni, és sokkal nehezebb így igaz barátokra lelni.
Én nem általánosítanék.
Hátrányokkal, sztereotípiákkal az előnyös külsejű nők is szembesülnek. (biztos buták, biztos k.rvák, ha valamit elérnek, azt biztos csak a szépségük révén tették, BIZTOS BEKÉPZELTEK, ugye ld. ezt a kérdést, stb. stb.) Személyiség kérdése.
A legtöbbjük tesz is a szépségért, amíg sok csúnya lány nem tesz arért, hogy szép legyen. Persze vannak, akik csak apucikedvenceik, vagy genetikailag szerencsések/szerencsétlenek, de a többség igenis tesz azért, hogy szép legyen.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!