Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Melyik negyedbe nem mennél be...

Melyik negyedbe nem mennél be a legjobban?

Figyelt kérdés

Egy cigánynegyedbe, négernegyedbe, vagy pedig latin amerikai negyedbe nem?

Melyik "kisebbségtől" tartanál a legjobban?

2010. jan. 30. 11:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%
Én borsidi vagyok(miskolc)én azt mondom ezen kár is vitatkozni.Ózd,miskolc,Kazincbarcika?Putnok,Edelény.Olaszliszka :-)))Sajóbábony:-))))És még a hegyekben eldugott kis falvakról 80%vagy annál is több roma lakossággl még nem is beszéltünk.Szóval fel leeht itt fújni a Józsefvárost de nem érdemes.De ezt csak mi borsodiak tudjuk h mi is itt a szitu.
2010. jan. 30. 12:04
 2/11 anonim ***** válasza:
81%
Szóval én bosodba nem szeretnék lakni.Csak valamiért nem tudom elhagyni miskolcot.Valahogy fogva tart a város.De erre a környékre tényleg ne jöjjön senki.
2010. jan. 30. 12:05
 3/11 anonim ***** válasza:
Én is miskolci vagyok:D a vasgyár mellett lakom és mellettem van egy cigány negyed..:D de annyira nem vészes, pedig rocker vagyok..régen voltak összetűzéseink de már nem,már azok is felnőttek meg én is
2010. jan. 30. 12:38
 4/11 A kérdező kommentje:
De ezek a "gettok" hogy néznek ki? Mint a filmekbe kint ülnek csapatokba, mindegyiknél fegyverek stb.? Én győri vagyok elvileg itt is van pár húzos rész de én nem látom különösebben durvának őket.
2010. jan. 30. 13:03
 5/11 anonim ***** válasza:
73%
Ezek nagyon dúrván néznek ki.De mondom a kis falvak 100x rosszabbak.Mert azért miskolcon meg a városokba csak van rendőrség meg rendőri jelenlét.De vannak azok a helyek ahol nincs.És vannak ahová még a rendőrség sem mer kimenni.Persze gyorsan felfegyverkeznek.Kasza kapa vasvilla balta kard kések stb..széles a repertoár.És igen mint a filmekbe ülnek bandáznak beléd kötnek kirabolnak szétvernek.Lásd olaszliszka.De még mennyi ilyen van felénk amely nem kerül nyílvánosságra.Szinte minden npra jut nem 1 hanem több is.Egész borsodba.
2010. jan. 30. 13:10
 6/11 anonim ***** válasza:
Győrt meg Miskolcot összehasonlítani kb olyan mint a győri focicsapatot a barcelonával.Ég és föld a 2város.Én bejártam európát magyarországot is.Még 1 olyan város mint Miskolc nincs sehol.Basszus itt a cigók nagyon sokan vannak.Primitívebbek mint bárhol az országba.És kajak szarozás nélkül megkéselnek kinyírnak meglincselnek.
2010. jan. 30. 13:16
 7/11 A kérdező kommentje:

Tudom hogy Győrt hülyeség összehasonlítani, de én is látom ahogy szaporodnak kb 6-7 éve még alig voltak, most meg már a tiszta helyeken is megvannak a cigóbandák persze , nem késelnek meg stb még azért annyira nem bátrak.

Amúgy onnan jött a kérdés hogy olvastam reggel, hogy Baz megyébe tömegverekedésbe 2-en meghaltak..Külföldön jobb a helyzet mint Mo.-n? vagy Nyugatabbra nyugisabb, keletebbre rosszabb?

2010. jan. 30. 13:29
 8/11 anonim ***** válasza:
Külföldön sokkal jobb a helyzet,a románoknál még több cigány van ,mint nálunk,de sokkal kevesebb baj van velük,be vannak fenyítve jobban,mint itt.
2010. jan. 30. 13:32
 9/11 A kérdező kommentje:
Én már mászkáltam 8kerületbe elég sokat, este is 17 éves vagyok csak és senki se kötött belém.. bár gondolom ott is meg vannak azok a helyek amiket jobb ha elkerülünk..
2010. jan. 30. 13:43
 10/11 anonim ***** válasza:

Igen olvastam én is.És gondold el h ez egy nyugisnak(borsodi szinten)nevezhető faluban történt.

A 8-at meg mondtam h nem kell összehasonlítani.az csak a hülye magyar divat rap-erek fújták így fel.Én is laktam ott totál elviselhető hely.Nem olyan primitívek a cigányok mint felénk.Mondom itt annyira primitívek h 2ig nem tud számolni.De komolyan tudod mennyi analfabéta van felénk?'2évese már szűlnek 25évesen már nagyszülők.10-12 gyereket megcsinál laknak 20an 1szoba konyhás putriban.Tudom h ez neked szokatlan és ezt nem lehet szavakkal leírni.Ezt tényleg látni kell h megértsd.Csak ha végigvonulnak az utcán is ordítanak üvöltenek átkozódnak a gyerekek egymást verik.Szóval ezek itt felénk tényleg nem emberek.

2010. jan. 30. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!