Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miert kell szinte mindig...

Miert kell szinte mindig szemelyeskedni forumokon?! (persze arc nelkul, igy bator mindenki. ) Komolyan erdekel a dolog!

Figyelt kérdés
Miert van az, hogy meg mindig nem birjak ki emberek hogy kulturaltan osszak meg velemenyeiket egymassal es meghallgassak/elolvassak a masik allaspontjat anelkul hogy 2 mondat csere utan mar menne az anyazas?!?! En a forumokon eszmecsere alatt az egeszseges vitat ertem ervekkel alatamasztva nem pedig veszekedest egymas hanyasaval spekelve amikor mar nem megy egymas meggyozese.. Emberek, mindenkinek megvan a sajat velemenye, allaspontja, tapasztalata, mindenki mas, fogadjuk el, vagy ha nem tetszik setaljunk odebb, de ne keltsuk mar a feszkot feleslegesen! Igy megsporoljatok masoknak hogy felesleges hozzaszolasok elolvasasara pazaroljak az idejuket. Pisz.
2014. nov. 24. 23:15
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Én kevés ilyen emberrel találkozom, pedig elég gyakran vagyok itt.
2014. nov. 24. 23:17
 2/10 A kérdező kommentje:
En ritkan, de akkor belefutok mindig vmi veszekedesbe :( :(
2014. nov. 24. 23:28
 3/10 anonim ***** válasza:
Képtelenek elsiklani a sajátosságok felett.
2014. nov. 24. 23:29
 4/10 anonim válasza:

Sajnos sokan ezt elvezik,hogy belerughatnak masba.

Sok a gonosz ,rosszindulatu ember.

Sok fiatal latogatja ezt az oldalt"tisztelet a kivetelnek"de brahibol is beir gusztuslalan , nem ide illo dolgokat.

Egyszer -ketszer en is feltettem egy kerdes amire biztam ,hogy kapok ertelmes valaszokat ,de mindig akadt egy -ket orult hozzaszolo.

2014. nov. 24. 23:37
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

Már leírtad a választ okoska: "arc nelkul, igy bator mindenki".

Szóval mindenki idehányhat bármit a sok ostobaságra, mert nem lesz következménye.

2014. nov. 24. 23:55
 6/10 A kérdező kommentje:
Na, nem is kellett sokaig varni...
2014. nov. 24. 23:58
 7/10 anonim ***** válasza:
:D :P Köszi.
2014. nov. 25. 00:01
 8/10 anonim ***** válasza:
5: Nem lesz?
2014. nov. 25. 01:18
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem lesz.
2014. nov. 25. 01:22
 10/10 anonim ***** válasza:
Sajnos sokan itt élik ki a mindennapokban megélt sérelmeiket, a megaláztatást, stb. Beszólt neki a főnöke, a tanár, egy nagyobb gyerek, és persze nem mert visszaszólni. A sok ilyen kis bántás nagyon fel tud halmozódni, és ott vezetik le a feszültséget, frusztrációt, ahol tudják, leginkább ott, ahol nem kell tartaniuk a következményektől. Egy ilyen fórumszerű oldal ideális hely erre, sajnos.
2014. nov. 25. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!