Mit csinálnál ha meg tudnád állítani az időt?
Figyelt kérdés
Olyanra gonolok, h minden megáll körülötted az emberek is így megmerevednek, a járművek nem közlekednek,stb. Én mindig arra gondolok, h bemennék üzletekbe és elvinnék dolgokat, meg emberek házaiba stb.2010. jan. 30. 00:25
11/19 anonim válasza:
Én nem csak csólnám azt aki tetszik. Máskülönben jópofa és valóban tetszik a 7:59 fogalmazása: "...úgyis tanulgat, nehezen ér rám,...". Ez a nem ér rám, ez üt. Egyszerre több szót is kispórolt. Lehet ő lesz, ki majd egyszer megállítja az időt.
12/19 anonim válasza:
Ha az idő megállna egy adott pillanatban, és mindenki szoborrá merevedne, és egyedül én lennék eleven, először megijednék, mert nem volna senki, akivel lehetne kontaktust teremteni, aztán rájönnék arra, hogy az időm ajándék, visszakaphatom azt, amit eddigi életem során elvesztegettem. Tanulnék és nagyon sokat. (Mert minden máshoz eleven, hús-vér ember kell, nem jó egyedül semmit sem tenni, mindenhez partner kell...) Azokat a tárgyakat tanulnám újra, amiket a középiskolában nem szerettem és amikből amit tudtam, már azt is elfelejtettem (pl. fizika, matematika), nyelveket is tanulnék, továbbá azt, ami érdekel. Annyi ismeretet halmoznék fel, mintha egy nagyteljesítményű számítógép lenne az agyam. Miután az emberek újra megmozdulnának (akik ekkor az időkiesésről mit sem sejtenek), az ajándékidőmben megszerzett tudásomat a világ titkainak - mint pl. az Univerzum keletkezésének a titka - megfejtésére használnám fel.
14/19 anonim válasza:
rendesen kitakarítanék a házban
15/19 anonim válasza:
Ha megállna az idő, lenne időm mindkét szigorlatra, a művtörivizsgára és a nyelvvizsgára tanulni. Plusz lenne időm, hogy megcsináltam a szakmai szigorlat gyakorlati részét. Most ez nagyon jól jönne.
16/19 anonim válasza:
Elmennék a legyen ön is milliomosba. Minden kérdésnél megállítanám az időt és elmennék egy könyvtárba*, hogy utánanézzek, majd visszamennék a stúdióba és mindenki csak azt látná, hogy én csak tudok, tudok és tudok.
*ha az internet nem fagyna le ettől, akkor neten néznék minden után :)
17/19 anonim válasza:
nekem elég lenne a lányokkal csinálni ezt-azt:P
18/19 reachbomb válasza:
felmennék msn re és amiko ZiiZii (jo csaj) monja hogy pill mek furodni ako megálitanám az idot várnák egy két órát amig a nagy csendbe oszt elmennék hozzá és meg nézném hogy hogy nézki ugy
19/19 anonim válasza:
tanulnék és amikor feloldanám magam már nagyon okos lennék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!