Utcai verekedésnél mit csinálnál?
Figyelt kérdés
Leállnál velük vagy elfutnál? ki mit csinálna ilyenkor?2011. júl. 28. 14:35
1/19 anonim válasza:
Én elfutnék, mert én nyuszi vagyok. ( :) ) De előtte megpróbálnám vagy tökön rúgni vagy gyomorszájba vágni, csak ezeket ismerem.
2/19 anonim válasza:
sétálnák tovább, nem foglalkoznék velük
miért szerinted mit kellene?
3/19 anonim válasza:
Összeszedném magam fejben, megvárnám amíg az ellenfél támad, majd egy jól irányzott tolóval a gyomorszájába érkeznék.
4/19 anonim válasza:
Amely helyzetben el lehet futni elfutnék, amennyiben erre nincs mód van már annyi harcművészeti tapasztalatom amellyel hatékonyan meg tudnám magam védeni.
5/19 anonim válasza:
na és hogy védenéd meg magad egy falka kan c. ellen?
6/19 anonim válasza:
A cigányoknak csak a pofájuk nagy, ész nélkül bunyóznak, azokat a legkönnyebb elgyepálni.
7/19 anonim válasza:
Időben észreveszem a veszélyt és más felé fordulok egy falka kan c elég feltűnő jelenség, ha mégis beléjük botlasz onnan nem tudsz elsétálni. Helyzet adja hogy miként védeném meg magam, de gyorsan törnének a végtagok, nyomódnának ki a szemek, stb és az első kínálkozó alkalommal sprint.
8/19 anonim válasza:
hogy itt mennyi erős ember van, akik már most tudják, hogy egy falkával is elbírnak... sőt még szét is szedi őket egyszerre... hát ezen nevetek most egyet
9/19 anonim válasza:
Hogy itt olyan szuperemberek vannak akik egy falka cigány közt akik megtámadták szépen elsétálnak. Ezen jót nevettem :D
10/19 anonim válasza:
Most ne kezdjetek már el itt sírni, hogy "mennyi erős ember van itt". És? Az olyan nagy baj? Attól mert TI éjszaka a saját árnyékotoktól is beszarnátok, még más nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!