Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Utcai verekedésnél mit csinálnál?

Utcai verekedésnél mit csinálnál?

Figyelt kérdés
Leállnál velük vagy elfutnál? ki mit csinálna ilyenkor?
2011. júl. 28. 14:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Megtámad egy falka cigány, ráküldök egy másik falkát egy ötezresér, oszt cső.

Már minden sarkon cigányok állnak, úgyhogy nem lesz nehéz.

2011. júl. 28. 15:13
 12/19 anonim ***** válasza:
Az is egy megoldás.
2011. júl. 28. 15:15
 13/19 anonim ***** válasza:

Ezt szoktam-Hohó uraim!-Na mindenkitől kérek egy személyi igazolványt azonnal!

És mutatok egy rendőr igazolványt én is.

Egyébként meg a szituól függ.Ha nyílt kötözködés van,akkor figyelek és amint lehetőség van ütök-rúgok,újat feszítek.

Ha meg valaki nem tetszik,akkor miközben szidom,mondat közben mellbe rúgom és a földön meg összerúgdalom.

De volt olyan,hogy beparkoltam egy taxis helyére,ő meg direkt rám állt.Mondom neki,és most hogy álljak ki kö-csög?Kiszáll,jön oda,benéz én meg a késemmel éppen tisztogattam a körmöm.Ránézek és mondom-Na mi legyen?Visszaült és elállt én meg elmentem.Szóval ijesztgetni is lehet és így egyszerűbb is.

Azért a kés elég rendesen beleállítja az emberbe a parát.

2011. júl. 28. 15:24
 14/19 anonim válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..

Itt a bizonyíték! RETTEGJETEK! most láttam erre egy 1200-es zsigát fullon romával,el is bújtam! ANYÚÚÚÚ

2011. júl. 28. 15:30
 15/19 anonim ***** válasza:
52%

Én csak a golyókra mennék utána talán lenne időm elszaladni:))

20L

2011. júl. 28. 15:39
 16/19 anonim ***** válasza:
Hordj magadnál valamilyen önvédelmi eszközt (kés, vagy tőr tökéletes), ezen kívül nekem van katona és rendőr egyenruhám, meg sapkám, nem voltam se rendőr, se hivatásos katona, de manapság ezekhez nagyon könnyű hozzájutni.
2011. júl. 28. 16:03
 17/19 anonim ***** válasza:
38%

Kedves utolsó!

És mit csinálsz az egyenruhával? Elfenekeled őket a rendőrsapkával? Mert gondolom tudod, hogy nagyon csúnyán megb.sznak, ha jogosulatlanul hordasz egyet. Ahogy arra se nagyon számíts, hogy megúszod a sittet, ha akár önvédelemből, de leszúrsz egy cigót. Szerintem nem éri meg.

2011. júl. 28. 18:16
 18/19 anonim ***** válasza:

"Ahogy arra se nagyon számíts, hogy megúszod a sittet, ha akár önvédelemből, de leszúrsz egy cigót."

De legalább eggyel kevesebb cigány van, és ezzel már szolgáltam a Hazát!

2011. júl. 29. 12:08
 19/19 anonim ***** válasza:
:) végülis!
2011. júl. 29. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!