Utcai verekedésnél mit csinálnál?
Megtámad egy falka cigány, ráküldök egy másik falkát egy ötezresér, oszt cső.
Már minden sarkon cigányok állnak, úgyhogy nem lesz nehéz.
Ezt szoktam-Hohó uraim!-Na mindenkitől kérek egy személyi igazolványt azonnal!
És mutatok egy rendőr igazolványt én is.
Egyébként meg a szituól függ.Ha nyílt kötözködés van,akkor figyelek és amint lehetőség van ütök-rúgok,újat feszítek.
Ha meg valaki nem tetszik,akkor miközben szidom,mondat közben mellbe rúgom és a földön meg összerúgdalom.
De volt olyan,hogy beparkoltam egy taxis helyére,ő meg direkt rám állt.Mondom neki,és most hogy álljak ki kö-csög?Kiszáll,jön oda,benéz én meg a késemmel éppen tisztogattam a körmöm.Ránézek és mondom-Na mi legyen?Visszaült és elállt én meg elmentem.Szóval ijesztgetni is lehet és így egyszerűbb is.
Azért a kés elég rendesen beleállítja az emberbe a parát.
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
Itt a bizonyíték! RETTEGJETEK! most láttam erre egy 1200-es zsigát fullon romával,el is bújtam! ANYÚÚÚÚ
Én csak a golyókra mennék utána talán lenne időm elszaladni:))
20L
Kedves utolsó!
És mit csinálsz az egyenruhával? Elfenekeled őket a rendőrsapkával? Mert gondolom tudod, hogy nagyon csúnyán megb.sznak, ha jogosulatlanul hordasz egyet. Ahogy arra se nagyon számíts, hogy megúszod a sittet, ha akár önvédelemből, de leszúrsz egy cigót. Szerintem nem éri meg.
"Ahogy arra se nagyon számíts, hogy megúszod a sittet, ha akár önvédelemből, de leszúrsz egy cigót."
De legalább eggyel kevesebb cigány van, és ezzel már szolgáltam a Hazát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!