Hol találkozhatok kb. velem egyidős kínaival/kínaiakkal?
20.19
neked mi bajod? mért nem mész egy lakatlan szigetre!élj ott magad ,ha minden ember"FAJT" így utálsz.
21:01
válaszolok neked. a normális ember: Fehér keresztén vallású. kb ennyi
21:36:
De remélem magadat nem soroltad a normális emberek közé.
De jo nézni ahogy igy veszekedtek mint két 7 éves :) Na mindegy amugy kinaiakal szerintem ha sokat jársz inkább Budapesten akkor ott tudsz találkozni mert a piacon rengetegen vannak én is barátkoztam már velük nagyon rendesek amugy ha átlagot kellene számitani sokal normálisabban és nem utolso sorban kulturáltabbak mint a magyar embereket , szoval inkább tanulni kellene tölük nem pedig "lenézni" (mintha lenézhetnéd valamiért is :) )
Ha gondolod vedd fel velem a kapcsolatott mert van joár tizenéves kinai származásu imserösöm de nem sokra mész velük mert aki itt született magyarországon és magyar iskolába jár az ugyanolyan már megbocsásatok de paraszt mobiltelefonozos focis ,cigis hülyegyerek lesz mint a legtöbb tizenéves kamasz (persze tisztelet a kivételnek mert sok rendes tini gyereket ismerek akik rendkivül tisztelet tudok és normálisak a másikal )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!