Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hol találkozhatok pesten a...

Hol találkozhatok pesten a legtöbb celebbel? Főleg szórakozóhelyekre gondolok, ahova járnak, és főleg csajokra:D

Figyelt kérdés

tudom hülye kérdés,de egyszer megnézném vhol élőbe a vv ági,meg vv anett,meg dukai,meg ilyeneket...sőt szórakozóhelyen még talán oda is mernék menni:D

ha nemjó a témakör,akkor bocs

2010. aug. 17. 20:47
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
amúgy vv ágicára gondoltam,de lényegtelen,mert akármilyen celeb-tudósítást hallgatok szívesen,hoyg miylen szórakozóhelyeken fordulnak meg:D
2010. aug. 17. 20:56
 2/14 anonim ***** válasza:
57%

VV Ágica, VV Anett és kultúra...nem a témakörrel van a baj, csak az ízléseddel és hogy ma nagyrészt tényleg ezt nevezik kultúrának...:(

Attól is függ, hogy hány éves vagy? Ha nem vagy több 14-nél, akkor szórakozóhelyekre nem nagyon engednek be.

2010. aug. 17. 21:13
 3/14 anonim válasza:
76%
Symbol:)
2010. aug. 17. 21:23
 4/14 anonim ***** válasza:
57%
Te azokra a szórakozóhelyekre nem jársz. Túl proli vagy hozzá.
2010. aug. 17. 21:24
 5/14 anonim ***** válasza:
40%

hányok a saját népemtől, hogy soha a büdös életben nem tudnak normális választ adni, csak rosszindulatúan bíráskodni, meg szitkozódni...

Szóval, kérdező: Symbol szerintem is

2010. aug. 17. 21:46
 6/14 A kérdező kommentje:
köszi szépen,megy a zöldpacsi,majd benézek arra a helyre,amikor kezdődik egyetem
2010. aug. 17. 21:51
 7/14 anonim ***** válasza:
Egyetemista korú vagy és celebekkel akarsz találkozni? Félek megkérdezni hogy milyen szakos leszel...
2010. aug. 17. 22:15
 8/14 A kérdező kommentje:
vagy vagyok,de nemtudom mi ezzel a baj,amúgy nem mondtam,hogy ismerkednék,de legalább aztis elmondhatnám az itthoni falusiaknak,hogy én már találkoztam ezzel,meg azzal..de ezt tényleg nemértem,hogy az egyetemista fiatal szerinted?hát nemezaért,de egy csomó celeb 25 év körül van,vagy az alatt,aztán egyetemisták is 20on évesek...de mind1 is,nagyon nemérdekel mondom nem azért érdekelnének,csak buli
2010. aug. 17. 22:24
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem az a kérdés, hogy a "celebek" hány évesek, hanem hogy ez a "jujjj, celebekkel akarok talizni" kb. 12 évesen divat, annál idősebbnél elég ciki. Ne ezzel büszkélkedj az egyetemen,bár jópár olyan suli van, ahol ezzel lehetsz menő, szóval hajrá.
2010. aug. 17. 23:08
 10/14 A kérdező kommentje:

marhára kötekedni akarsz..nem az van,hogy jajj meglátom,és akkor mivan..hanem akkormár oda is mennék,aztán leglaább eztis elmondhatnám itt a faluba...:P

tesóm is pl összehaverkodott a tóthgabival,mert ők is emberek képzeld

2010. aug. 17. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!