Miért díjtalan a belépés az olyan lányoknak, akik miniszoknyában vannak vagy mély dekoltázzsal érkeznek egyes szórakozóhelyekre?
"Őszintén,miért jó ez?Kb. prostiknak ingyenes!"
Rátapintottál a lényegre.
Egyik barátnőmet meg nem engedték be a Zöld pardon nevű förmedvénybe, mert ducinak találták a biztonsági őrök...
Ilyen a világ:I
A súlyát nem tudom, kb. 170 cm, és azt hiszem 40-42-es ruhákat hord. Szerintem nem "gáz". Csak kötekedni akartak, vagy valakit megalázni.
Amúgy meg sztem azért engedik be ingyen a ribisebben öltözött lányokat, mert "húzóerőnek" számít, becsábítja a fizetővendégeket.
11:19:
Ezt nem hiszem el! 100 kilós vagyok és évek óta járok a ZP-be a rock koncertekre, mindig beengedtek!
ma 11:19
Ilyen tapasztalatom nekem is volt! A lányt azért nem engedték be mert szerintük kövér, aztán miután ezen felháborodott, ráfogták arra, hogy azért nem mehet be, mert nem márkás ruhája van (Mango gatya volt rajta...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!