Miért díjtalan a belépés az olyan lányoknak, akik miniszoknyában vannak vagy mély dekoltázzsal érkeznek egyes szórakozóhelyekre?
11:19-es vagyok.
Off:
Tényleg megtörtént a barátnőmmel, ott voltam, miért hazudnék? De úgy látszik más hölgyekkel is:/
engem anno simán beengedtek a zp-be, pedig akkor 100kg voltam és 175 cm. mára azért egy fokkal kulturáltabban nézek ki :D
azért van sok helyen ingyen a sunáknak a belépő, mert odavonzza a kanokat, akik aztán isznak, és jó esetben még a nőt is meghívják valami piára, hogy könnyebben beadja a derekát.
egyébként kerülöm az ilyen belépős helyeket, pláne ha semmi koncert vagy olyan dolog nincs, amiért még plusz pénzt adjak a horror árakon lévő piák után...
aki ilyen helyekre jár, az meg is érdemli.
sokkal többre becsülök egy jó kis kocsmázós estét, ahol beszélgethetek a barátaimmal, mintsem az ilyen pasi-és csajvadász drogos piás helyeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!