Ezek alapján már antiszociálisnak számítok?
Ha csak ennyi a kérdés, akkor: igen.
De nem ártana kideríteni ennek az okát.
Hány éves vagy?
Családoddal szoktál beszélni?
Mit érzel, ha tömegben vagy?
És mit érzel, ha valaki beszélgetni kezd veled?
Mi a hobbid?
Milyen egy barát?
Szerintem csak akkor lennél anti szociális, ha rombolnád a kapcsolatokat. Te csak nem építed ki.
Inkább afféle elhúzódó remete.
21 éves vagyok!Szüleimmel annyira nem beszélek,amúgy is ritkán vannak itthon.De ha itthon is vannak,általában a szobámban hallgatok zenét vagy netezek.
Tömegben nem érzem jól magam,nem szeretem ha bámulnak.
Kerülöm a felszínes beszélgetéseket,engem rohadtul nem tud érdekelni,milyen műsorok mennek a tv-ben,meg hogy ki mit csinál.Hobbim különösebben nincs,talán az edzés.Milyen egy barát?hm aki olyan,mint egy testvér.Ki áll melletted,meghallgat,bármiről lehet vele beszélni és jól érzitek magatokat együtt.Volt egy-két személy,akiket barátnak tartottam,de csak kihasználtak,mint utólag kiderült.Így megszakítottam velük a kapcsolatot.Mások szerint önbizalom hiányos vagyok,meg hogy nem kéne ennyire lenézetnem magam.
Milyen zenét szeretek változó!Ami éppen megfog.Elég "korcs"zenei ízlésem van.Ugyanúgy hallgatok,metalt,hip-hop-ot,elektronikus zenét(persze az igényesebbeket,nem ami a discoba megy),klasszikus zenéket,film zenét,goa-t,reggae-t stb.
Többen is antiszociálisnak neveztek.De ezek szerint aszociális vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!