Mi lenne, ha minden drogot dekriminalizálnák, és minden gyógyszert vény nélkül lehetne kapni?
Én támogatnám.
+ néhány drog legalizálását (marihuána, LSD, salvia, pszilocibin, további enteogének, ecstasy).
1. Mi lenne ilyenkor?
Gondolok itt a feketepiacra, összeomlana?
A gazdaság meg szárnyalni kezdene?
2. Végre nem tekintenének a drogosokra bűnözőkként, az egyszerű fogyasztókra drogosokként (értsd: függőkként)?
3. Ti támogatnátok?
4. Ha igen, miért, ha nem, miért nem, ha van, amit igen, és van, amit nem, akkor milyen formában támogatnád?
"Hol dekriminalizálták minden drog fogyasztását?"
Portugáliában, ha jól tudom.
# 18/19 Időpont ma 21:33
Ha te hozol egy állítást, majd számszerűsíted is, neked a kötelességed, és dolgod bizonyítékot állítani igazad mellé, nem a másiknak előkeresni a te bizonyítékaid... Vitakultúra: 0.
"Az alkoholisták 10% tud leszokni, heroinsiták 30%-a, utána lehet nézni."
Azért az sem mindegy milyen forrás mondja ezt ;)
Aki ilyen nagy drog ellenes, az úgy gondolja, hogy az alkohol mai károkozása a társadalomban nem jelentős?
Az miért fér bele?
Itt vannak elég komoly számok a piáról.
Ez miért lehet legális, amíg más szerek tiltottak? Vagy fordítva, ha ez legális, más miért nem az?
"Káosz és több drogos idióta."
Meg tudnád indokolni, hogy miért?
Esetleg adatokkal alátámasztani, miszerint is a liberális drogpolitika több fogyasztót vonz maga után?
"Ez miért lehet legális, amíg más szerek tiltottak? Vagy fordítva, ha ez legális, más miért nem az?"
Jó kérdés, én inkább az utóbbi kérdést vetem fel, mert az alkoholtilalomtól nem csökkenne a fogyasztók száma.
# 25/26 Időpont ma 21:41
Nálam például jónál kampányolsz, a teljes alkoholtilalom mellett vagyok. Emellett minimális mennyiségben viszont támogatom a füvet (de csak azt). :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!