Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi lenne, ha minden drogot...

Mi lenne, ha minden drogot dekriminalizálnák, és minden gyógyszert vény nélkül lehetne kapni?

Figyelt kérdés

Én támogatnám.

+ néhány drog legalizálását (marihuána, LSD, salvia, pszilocibin, további enteogének, ecstasy).

1. Mi lenne ilyenkor?

Gondolok itt a feketepiacra, összeomlana?

A gazdaság meg szárnyalni kezdene?

2. Végre nem tekintenének a drogosokra bűnözőkként, az egyszerű fogyasztókra drogosokként (értsd: függőkként)?

3. Ti támogatnátok?

4. Ha igen, miért, ha nem, miért nem, ha van, amit igen, és van, amit nem, akkor milyen formában támogatnád?

2014. nov. 15. 21:08
1 2 3 4 5 6
 21/55 A kérdező kommentje:

"Hol dekriminalizálták minden drog fogyasztását?"

Portugáliában, ha jól tudom.

2014. nov. 15. 21:36
 22/55 anonim ***** válasza:

# 18/19 Időpont ma 21:33

Ha te hozol egy állítást, majd számszerűsíted is, neked a kötelességed, és dolgod bizonyítékot állítani igazad mellé, nem a másiknak előkeresni a te bizonyítékaid... Vitakultúra: 0.

2014. nov. 15. 21:36
 23/55 A kérdező kommentje:

"Az alkoholisták 10% tud leszokni, heroinsiták 30%-a, utána lehet nézni."

Azért az sem mindegy milyen forrás mondja ezt ;)

2014. nov. 15. 21:37
 24/55 anonim ***** válasza:
Káosz és több drogos idióta.
2014. nov. 15. 21:40
 25/55 anonim ***** válasza:

Aki ilyen nagy drog ellenes, az úgy gondolja, hogy az alkohol mai károkozása a társadalomban nem jelentős?

Az miért fér bele?

[link]

Itt vannak elég komoly számok a piáról.

Ez miért lehet legális, amíg más szerek tiltottak? Vagy fordítva, ha ez legális, más miért nem az?

2014. nov. 15. 21:41
 26/55 A kérdező kommentje:

"Káosz és több drogos idióta."

Meg tudnád indokolni, hogy miért?

Esetleg adatokkal alátámasztani, miszerint is a liberális drogpolitika több fogyasztót vonz maga után?

2014. nov. 15. 21:41
 27/55 A kérdező kommentje:

"Ez miért lehet legális, amíg más szerek tiltottak? Vagy fordítva, ha ez legális, más miért nem az?"

Jó kérdés, én inkább az utóbbi kérdést vetem fel, mert az alkoholtilalomtól nem csökkenne a fogyasztók száma.

2014. nov. 15. 21:42
 28/55 anonim ***** válasza:

# 25/26 Időpont ma 21:41

Nálam például jónál kampányolsz, a teljes alkoholtilalom mellett vagyok. Emellett minimális mennyiségben viszont támogatom a füvet (de csak azt). :-)

2014. nov. 15. 21:43
 29/55 A kérdező kommentje:

[link]

Ajánlom mindenki figyelmébe ;)

2014. nov. 15. 21:48
 30/55 anonim ***** válasza:
A drogosok megeszik az embertársaik arcát.
2014. nov. 15. 21:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!