Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A németeket miért nézik le a...

A németeket miért nézik le a múltjuk miatt miközben sok más nép felett szemet hunynak?

Figyelt kérdés
Szeretném kifejteni részletesebben. Nos az, hogy hitler amit tett gonosz és rossz az evidens. Viszont nem tudok félrenézni az a tény mellett, hogy sok más népet bezzeg nem támadnak ilyennel. Vegyük példának az amerikaiakat. A rabszolgatartásuk nagyon hasonló értékeket ért el mint a német koncentrációs táborok. Aztán ugye a sok indián lemészárlása. De ugyanúgy vehetnénk a görögöket példának. Amikor ők a taigetoszról számukra életképtelennek tűnő gyerekeket ledobtak. Rájuk akkor miért nem mutogatunk ujjal a mai napig? Ha összevetjük, hitler másokat ölt, a görögök meg a sajátjaikat. Az miben jobb? + Annyira tartózkodnak és zokon veszik a viccelődést ezzel kapcsolatban, pedig szerintem a "taigetosz szökevény" is eléggé a görög múltra utal ők még sem kezdenek el eamitt ugrálni. Utolsó példám pedig napóleon lenne. Ő is uralma alá akarta foglalni egész európát vagy a földet, elnézést ebben nem vagyok biztos. Tulajdonképpen ugyanazt tette volna mint hitler csak őrá valamiért nagy emberként tekintenek. Félreértés ne essék! Én nem pártolom egyik oldalt sem ebben, csak nem értem a dolgokat miért van az, hogy amit az egyiknél elfogadunk a másiknál valamiért nem.

2014. nov. 10. 23:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Az angol gyarmatosítók leginkább nem a dédapádat végezték ki, az "amcsik" sem üldözték a Kárpát-medence lakóit a Kárpát-medencében.
2014. nov. 11. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!