Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Rasszista? Csak én tartom...

Rasszista? Csak én tartom undorítónak?

Figyelt kérdés
2010. jan. 27. 11:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
ki-t, mi-t??
2010. jan. 27. 11:53
 2/14 anonim ***** válasza:
29%
Aki rasszista,az ostoba,gyűlölködő ember.Rendes ember nem ért vele egyet,de nem tartja undorítónak.
2010. jan. 27. 12:01
 3/14 anonim ***** válasza:
80%

Rasszista előítéletek( [link]

Előítéletek egy személy egy ?rasszhoz? való vélt vagy valós tartozása miatt. Azaz A személy azt gondolja, hogy B személynek X tulajdonsága van, mivel Y ?rasszhoz? tartozik.

Vagyis, ha pozitív előítéleted van az is rasszizmus.

Tényleg jó lenne, ha leírnád mire gondolsz, mert a rasszista nagyon sok mindent jelenthet.

2010. jan. 27. 12:02
 4/14 anonim ***** válasza:
27%
Én a négereket tartom undorítónak. Meg azt, ha egy fehér csaj néger hapival jár. Nem kéne
2010. jan. 27. 12:13
 5/14 anonim ***** válasza:
58%

keudjük ott, hogy megállapítjuk, mit is jelent a rasszista...aki rasszista, az egy vagy minden idegen népcsoportot pusztán a származása vagy külső jegyek alapján elítél és gyűlöl

és az az ember, akire mostanában ráragasztják a rasszista jelzőt, nem rasszista, mert a cigányokat nem származásuk vagy bőrszínük miatt ítéli el, hanem a viselkedésük és az életformájuk miatt

2010. jan. 27. 12:23
 6/14 anonim ***** válasza:
71%

"Én a négereket tartom undorítónak. Meg azt, ha egy fehér csaj néger hapival jár. Nem kéne"

Ezen az alapon a néger téged tarthatna undorítónak. Az USA-ban a fehér többség színesbőrű elnököt választott.Undorító??? A világ egyik legnagyobb énekese néger volt,Paul Robesonnak hívták.Tudod a néger EMBER elsősorban és nem alávalóbb mint te!

2010. jan. 27. 12:23
 7/14 anonim ***** válasza:
63%

ma az a divat, hogy minden problémát elintézünk azzal, hogy "rasszista".

engem megszóltok mert előítéletes vagyok a cigányokkal szemben.

pedig akik megelőlegezik velük szemben, hogy jók és kedvesek, ők is előítéletesek.

a különbbség, hogy ha én elítélem a nagy részüket, akkor előfordulhat, hogy pár normálist is megbélyegzek így, viszont aki kedvesnek tartja őket alapból az sokkal több rossz embert fog rosszul megítélni.

2010. jan. 27. 12:26
 8/14 anonim ***** válasza:
21%

A zsidó sajtó a liberális szóhasználatot, mely a "rasszista" kifejezést szitokszóvá silányította, olyan szinten sulykolta a közvéleménybe, hogy az sikerrel be is épült a köztudatba.

A rasszista ugyanis nem egyenlő a fajgyűlölő fogalmával. A rasszista pusztán egy olyan embert takar, aki vallja a rasszok közti különbözőséget. Ez pedig önmagában még csak alá-, fölérendeltségi viszonyt sem feltételez, nemhogy gyűlöletet. Tehát, aki nem "rasszista", az tulajdonképpen egy olyan szerencsétlen, aki nyilvánvaló tudományos, tapasztalati, és kutatási tényeket büszkén tagad, mert ugye ezt várja el tőle a politikai korrektség. De ezzel az erővel megkérdőjelezhetné akár a genetika létjogosultságát is.

2010. jan. 27. 12:30
 9/14 anonim ***** válasza:
87%
A magyarok többsége nem rasszista.Akkor lennénk azok ha ok nélkül ,a bőrszínük miatt utálnánk őket.A viselkedésük miatt utálják őket,a magyarok többsége elismeri ,hogy vannak rendes cigányok is.
2010. jan. 27. 12:41
 10/14 anonim ***** válasza:
41%
A négereket nem tartom undorítónak csak ne hozzák ide az aids-et. A kis hülye pcsák meg belemennek egy egy éjszakás dugásba aztán adják tovább. Na a c.. ról nem is beszélek, hogy a saját anyjukat eladnák pár ft-ért ( a többsége).
2010. jan. 27. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!