Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az idősebb emberek miért büdösek?

Az idősebb emberek miért büdösek?

Figyelt kérdés
Természetesen nem mindegyik, de a legtöbbje az. Ma is leült mellém a vonaton egy öregember, és alig kaptam levegőt.
2010. jan. 27. 11:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Az öregek többsége tudja,hogy a vegyszerek ártalmasak.A parfümök,sprék ,dezodorok stb.vegyszerek!Régen azt tartották,hogy aki ilyesmit használ,azért teszi,mert nem mosdik rendesen,és a rossz szagot eltakarja.
2010. jan. 27. 12:04
 12/23 anonim ***** válasza:
91%

ma 11:43-nek

Azért nem vesznek parfümöket,testápolókat és egyéb dolgokat,mert a kevéske nyugdíjukat sajnálják ilyen dolgokra.Ha maradna is valamelyik idős embernek a nyugdíjából akkor inkább az unokájának adja..

Azért majd megnézem ha megéled a 60-70-80 évedet,és kapsz 50 ezer forint nyugdíjat(anyósom 54ezer forintot kap),amikor kifizeted a számláidat(mert lesznek) el fogsz menni ,hogy a maradék kis pénzedből valami parfümöt vegyél...

2010. jan. 27. 12:05
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan az is 11.53-as! Ha valaki A vitamint szed 3m-ről lehet érezni.

Az afrikai emberek azért szagosabbak mert a bőr védelmére a szervezetük több vajsavat választ ki pld.

2010. jan. 27. 12:07
 14/23 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy idősebb korra megváltozik a szervezet... Csak azért kérdeztem, mert nem minden idősnek van ilyen erőteljes "öreg"szaga. Pl. mamám se volt sose büdös, pedig ő 83 évet élt.
2010. jan. 27. 12:25
 15/23 anonim ***** válasza:
93%

Ti ezt tényleg érzitek?:o

Nekem ez új infó pedig ültem már öreg emberek mellett, de csak az olyanoknak volt szaga akinek a ruhája is szakadt elnyűtt rongy volt, meg az orra piros(azaz elég iszákos fajta).

Egyébként írta valaki hogy a kevés nyugdíjából nem vesz parfümöt, a vegyész kommentelő pedig hogy az izzadsággátló elzárja a bőr pólusait. Nos vannak olyan boltok hogy "100forintos"(nem tudom máshol is így hívják e), 300ft-ért egész jó illatú spray-eket lehet venni, ennyitől nem hiszem hogy bárki is éhen halna, és ruhára fújva a bőrre sincs káros hatással:)

2010. jan. 27. 12:32
 16/23 anonim ***** válasza:
51%
Fujj én is mindig érzem, hogy milyen büdik.... sajnos ez van, de undorító :S
2010. jan. 27. 12:38
 17/23 anonim ***** válasza:
85%
Azt honnan tudod hogy az adot dezodor nem irritálja e? És minden dezodor elzárja a bőr pórusait ergo természetellenes működésre kényszerítve.
2010. jan. 27. 12:39
 18/23 anonim ***** válasza:
89%
Aki fújol írja egy j-vel, és ő természetesen ambrózia illatot fog árasztani 100 éves korában. Ami a 300Ft-os dezodort illeti van sok aki nem engedheti meg magának pedig egy életen át dolgozott.
2010. jan. 27. 12:43
 19/23 anonim ***** válasza:
77%
Nehezen mozognak már és kevésbé igyényesek ,mint a fiatalabbak.
2010. jan. 27. 12:45
 20/23 anonim ***** válasza:
77%

12:39

De ruhán keresztül hogy tudná irritálni? Azaz ráfújná a kabátra pl.Mert szerintem sehogy.

2010. jan. 27. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!