Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az idősebb emberek miért büdösek?

Az idősebb emberek miért büdösek?

Figyelt kérdés
Természetesen nem mindegyik, de a legtöbbje az. Ma is leült mellém a vonaton egy öregember, és alig kaptam levegőt.
2010. jan. 27. 11:21
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Tudod az idős korral megváltozik a szervezet működése a kiválasztás más mint fiatalkorban a gyógyszerszedés miatt is változik.A döntő többségük szaga nem olyan mint fiatal korában. Ahogy pld a fogaik meg egyéb is romlanak.Neked se olyan lesz majd mint most.
2010. jan. 27. 11:28
 2/23 anonim ***** válasza:
82%
Ez így nem igaz! Persze aki nem mosakszik, nem vesz tiszta ruhát az büdös,de ez a fiatalokra is vonatkozik.
2010. jan. 27. 11:29
 3/23 anonim ***** válasza:
85%
Van olyan hogy megmossa hónalját valaki és anélkül hogy izzadna egy két órán belül izzadságszagú lesz. Azért mert a vajsav termelése megnőtt az öregedő bőr védelmére többet termel Akik ezt nem tudják azt hiszik nem mosakodott már egy hete. Én vegyész vagyok ezt tudom.A vajsav (acidum butyricum )izzadságszagú.
2010. jan. 27. 11:35
 4/23 anonim ***** válasza:
55%

"Ez így nem igaz"

És ezt te honnan tudod? Elvégre te vagy a vegyész nem én!

2010. jan. 27. 11:38
 5/23 anonim ***** válasza:
60%
Nem tudom hogy lehet-e bűznek nevezni de totál más a szaguk az öregeknek. Én sem tudom miért van. Olyan wu2 szaga van mindnek...
2010. jan. 27. 11:39
 6/23 anonim ***** válasza:
80%
Van aki ennyit nem ismer hogy idős korban szignifikánsan megváltozik a szervezet működése? Van olyan?
2010. jan. 27. 11:40
 7/23 anonim ***** válasza:
59%
mi kamraszagnak nevezzük ezt barátnőmmel :) viszont azt nem értem , hogy miért nem használnak parfümöket, illatos testápolókat, dezodorokat. pl én nem tudom elképzelni, hogy majd öregen nem használok ilyeneket.
2010. jan. 27. 11:43
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Mellesleg aki állatot tart az is tapasztalhatja hogy a fiatal állatnak más szaga van mint a öregnek. A növényeknek is változik a szaguk az öregedéssel meg azzal hogy mást termelődik fiatal korban mint idősben.Ha citromból citromsavat akarnak készíteni akkor totál éretlen állapotban kell feldolgozni mert akkor a legnagyobb a tartalma. Ha C vitamint akarok akkor meg minél érettebben.
2010. jan. 27. 11:48
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Azt tudod hogy a dezodor lezárja a hónaljban a bőr pórusait? Tehát bezár olyan anyagot ami távozni akar. Ezt egy idősebb szervezet kevésbé bírja el. A fiatalnak se jó ez az állapot. Sokan lesznek allergiásak emiatt később.
2010. jan. 27. 11:53
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
vannak olyan gyógyszerek, amiket ha folyamatosan szed valaki a bőrön keresztül párolog és már érezhető.
2010. jan. 27. 11:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!