Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit szóltok Duncan Shelley:...

Mit szóltok Duncan Shelley: Az elme gyilkosai című könyvtrilógiájához?

Figyelt kérdés

2014. nov. 2. 00:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
75%

Akkor álljanak itt igaz adatok is, ha már ide keveredtem ehhez a kérdéshez a Googleből és van szerencsém személyesen is ismerni az írót :)

Nem Bodor Csabának hívják, Csaba a régi managerének a férje volt, és valamilyen ügyes nyomozó alkatú ember valahogy belekeverte őt... Amiről fogalmam sincs, hogy sikerült, de vicces! :)

A kérdés majdnem teljesen esélytelen, hogy ő írta volna, mert annál kevesebb az ideje, hogy ilyen oldalakra írjon. Ráadásul a hivatalos könyves oldalakon elegendő infót talál arról, hogy milyennek találják az emberek a könyveit, mint itt... Plusz az eladási statisztikákból és egyéb, a kiadójának írt levelekből, e-mailekből sokkal több kiderül.

A Szcientológiához annyi köze van kb, hogy a szcientológusok és elítélik a pszichiátereket és a manipulációt, mint Duncan.

Az, hogy gagyi összeesküvés-elmélet-e vagy sem. Hát, el kell olvasni, el kell gondolkodni, körül kell nézni a világban és kiderül. Amúgy meg regény, így ennek megfelelően kell kezelni. Ettől függetlenül én azt tapasztalom, hogy (tegyük hozzá: sajnos) nem kis igazság van a könyveiben. Hogyan hitet el velünk dolgokat a média? Látjuk ezt a mindennapjainkban elég jól.

Ha pedig valaki meg akarná venni a könyveit, lehet kapni a kiadó weboldalán (Brooks kiadó) évek óta.

2016. máj. 13. 18:43
 12/18 anonim válasza:
47%
Engem a legkevésbé sem érdekel, hogy kik és hányszor adták ki Duncan Shelley vitatott könyvét. Számomra gagyi blablázás és dög unalmas szövegelés az egész. Ami pedig a szerzőjét illeti, a szövegeléséből és az abban található szereplőkre használt jelzőiből szinte reflektorfénnyel világít, hogy valószínűleg homoszexuális a könyv írója. Ugyanis a férfiszereplőkről szinte hajlongva nyilatkozik, miközben a nőkről meg gúnyolódik. De legyen ez az ő és a kiadójának a magánügye. Mindenesetre, ha rajtam múlna, akkor neki adományoznám a történelemhamisítás Guinness-rekordját.
2017. júl. 14. 12:23
 13/18 anonim válasza:
100%
Én nem vagyok egy történelem tudós, alapvetően vannak olyan részek a könyvben amikre nincs megfelelő rálátasom. Mégis a véleményem Az elme gyilkosairól, és a Világ a színfalak mögöttről, hogy megkapó. Egyből feltudtam venni a fonalat, ritkán untatott a könyv, pedig az érdeklődésem nehéz fenntartani, főleg ha egy ilyen komplex sztoriról van szó. Szerintem le a kalappal az író előtt. Rengeteg munka lehetett benne, és nagyon sok alapvető igazság van a könyvben, amit egy olyan mérsékelten tájékozott ember is egyből felismer mint én, igaz, vannak dolgok amikkel simán vitába szállnék hogy nem, ez nem így van, viszont(!) ezzel nincs probléma hiszen ez egy regény. Alapvetően az író fejében született meg, mégha a valóság is ihlette. Tehát számomra egy értékes olvasmány. Különleges élmenyt nyújtó mű amit egy éven belül már másodjára fogyasztok, és még újra és újra rávesz az agyalásra. Olyan sokat rugóztam azon hogy ha ennyit szidják ezt az írót, és talán jogosan, akkor nekem miértnem tűnnek fel ezek az égbekiáltó baromságok amiket összehord. Azért mert nincs benne égbekiáltó baromság. Elolvastattam a legkétkedőbb ismerőseimmel, és ők is hasonló nevezőre jöttek ki velem, tehát ha hülye vagyok legalább nem egyedül. Számomra mindeképp különleges, és egy a manapság oly divatos "női pszichothriller"-ek helyett inkább olvasom Dunchant. Szerintem az aki olyan hevesen támadja az írót vagy a könyvét, az nem tudja értelmezni egyszerűen...de attól hogy valamit nem tudunk értelmezni még nem lesz zagyvaság. Senki nem betegszik bele ha teret enged valaminek ami eltér a megszokottól, ha nyitott lesz egy kicsit másfajta gondolatok befogadásra. Akinek tervben van az elme gyilkosai, vagy a világ a színfalak mögött, bátran ajánlom, nem fog csalódni.
2020. júl. 18. 01:09
 14/18 anonim válasza:
Sziasztok. Nekem a vége nem tetszett.. nem tudom mi lett Masadával és a nevelt lányával, aki feladta magát :(
2021. júl. 31. 08:54
 15/18 Clearsound válasza:

Remekül szórakoztam. És szórakozásnak bőséges szerintem.

A környezetemben még 3 ember olvasta, 1 családtag akitől kaptam, 2 érdeklődő aki elkérte azalatt amikor olvastam. És volt 1 mondat, ami 4 x érte el a fülemet: A "nem bírtam letenni" . És csak nevettem amikor ezt mondták.

Valamiért ez a könyv minden évben lekerül a polcról. És van hogy hónapokig nincs a HELYÉN.

Ja és jól bírja ,még nem esett szét.

Dani

2022. nov. 6. 20:52
 16/18 sadrok válasza:
2020-ban került elém az olvasmány, kb. fél évvel a covid cirkusz kezdete után. Döbbenet volt olvasni a 2010 környékén megírt történetet, mivel kisértetiesen egybevágott azzal, amit tapasztalhattunk a "járványhelyzet " alatt, mármint a média által elhitetett hazugságok, a mondvacsinált, kitalált eszetlenségek miatti szigorítások. Amit az emberiségen uralkodó kasztról ír, akár a jelen helyzetről is szólhatna. ..
2023. máj. 22. 23:00
 17/18 sadrok válasza:
Miután elolvastam az első könyvet (pdf-ben) megvettem boltban egyik barátnőmnek névnapi ajándékba. Ő és a párja is elolvasták, majd megvették a másik 2 könyvet is... szóval, tetszett :) néha szinte letehetetlen volt, és néha zavart a szexuális szabadossága, de.... ettől eltekintve egyedülálló a maga nemében, a covid eseményekkel párhuzamban megváltoztatta a világról való nézeteimet.
2023. máj. 22. 23:07
 18/18 anonim ***** válasza:
Sok konteos oltásellenes hülye lehet itt is.
2024. ápr. 3. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!