Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit szóltok Duncan Shelley:...

Mit szóltok Duncan Shelley: Az elme gyilkosai című könyvtrilógiájához?

Figyelt kérdés

2014. nov. 2. 00:57
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
78%

Imádom a fazon könyveit, de fikcióként kell olvasni, a valósághoz nem sok köze van, mert a legalpáribb szcientológus propaganda. De regényként nagyon szórakoztatóak az írásai.

(Pont úgy, mint a szcientológia alapítója, L. Ron Hubbard esetében, aki sci-fi íróból lett vallásalapító.)

Nagyon gyökér összeesküvés-elméleteket ír meg szórakoztató regényes formában (kicsit hasonló, mint a Men In Black, az is konspirációs teóriából lett igen jó sci-fi).

Egy magyar ember igazából ez a figura, Bodor Csaba a valódi neve, csak szeret maga köré misztikus ködöt képezni, hogy jobban vegyék a könyveit és többen fizessenek be az írótanfolyamára.

2014. nov. 2. 01:34
 2/18 anonim ***** válasza:
74%
Amúgy a kérdezőben valószínűleg magát a szerzőt tisztelhetjük. Egy kis önmarketing a Gyakorikérdéseken.
2014. nov. 2. 01:39
 3/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom elolvasni, mert könyvtárban nincs, és apróhirdetésben is 11 E Ft-ért adják.
2014. nov. 2. 02:51
 4/18 anonim ***** válasza:

1: Köszi, már régen érdekelt, hogy nő-e vagy férfi.

Azt tudtam, hogy magyar.

2014. nov. 2. 02:52
 5/18 anonim ***** válasza:
66%

"Nem tudom elolvasni, mert könyvtárban nincs, és apróhirdetésben is 11 E Ft-ért adják."

Én is a netről töltöttem le. Elküldöm szívesen ingyen, ha kéred.

"1: Köszi, már régen érdekelt, hogy nő-e vagy férfi.

Azt tudtam, hogy magyar."

Persze, hogy férfi. Férfiak szoktak ilyen gyerekesen ráizgulni a nindzsa-hülyeségekre meg az összeesküvés-elméletekre. Az is teljesen a férfiakra jellemző, amilyen lucskosan a leszbikus aktusról ír (gyakorló leszbikus vagyok, és körülbelül tízezerszer láttam már leszbikus társkereső oldalakon magukat leszbikusnak kiadó kanokat), meg ahogy időnként a kislány szereplőivel bábozik - ott nagyon kilóg a... hmmm... nagy szőrös szög a zsákból.

2014. nov. 2. 06:40
 6/18 anonim ***** válasza:
Köszönöm, hány oldal kb? Csak papírról tudok hosszasabban olvasni.:)
2014. nov. 2. 07:34
 7/18 A kérdező kommentje:
Én most olvasom fizikai könyv formában, a második kötet elején tartok... nekem tetszik. Vannak benne érdekes dolgok... azt láttam, hogy köze van Ron Hubbard gondolatvilágához... viszont a szerző gondolkodik, nem szolgai módon majmol ... mint oly sokan a túlélésük érdekében teszik.
2014. nov. 3. 01:02
 8/18 A kérdező kommentje:

Vannak a regényben kissé infantilis (=gyerekes) nézetek is, de különösebb problémát nem jelentenek... így fogyaszthatóbb a könyv.

...viszont nagyon értelmes gondolatok is vannak a könyvben... ezek legtöbbször Julius Andan gondolatai... kimondottan átgondolásra méltók.

2014. nov. 3. 01:04
 9/18 A kérdező kommentje:
A probléma csak annyi a regénnyel, hogy nagyon nagyon sok igazságot fűz egyetlen központi hazugság köré.
2014. nov. 17. 23:17
 10/18 anonim ***** válasza:
53%
Nem tudni, milyen alapon tart írótanfolyamot ez az alak, és ott mit oktat ott, mert ő maga a legfárasztóbban tehetségtelen grafomán amatőr,akit életemben olvastam, a történetei képtelen zagyvaságok, egyszerűen butácskák, fekete-fehér posztromantikus sületlenségek, egyedüla "színfalak mögött" című izéje olvasható, mert az nem regény, ahhoz ugyanis olyan sötét, hogy világít a Negrócukor a szájában, nem olvastam végig egy írását sem, de amennyit sikerült, az is elég volt... ökörség.
2016. febr. 9. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!