Füzzike81 kérdése:
Megvan valakinek a Duncan Shelley íróképzés tananyaga letölthető formában? Az írásmesterség alapjai? Írásiskola haladóknak? Íróakadémia? és Az első könyvem? Ismeri valaki?
Figyelt kérdés
A tanfolyam első leckéje 35000-Ft lenne amire nincs pénzem. Sajnos csak 6 órában dolgozom, így megélhetésre is alig telik, esélyem sincs tanfolyamra gyűjteni. Van tehetségem az íráshoz, ez már kiderült, de képeznem kellene magam, csak tanárra sem telik, s mivel már középkorú vagyok a fősuli, egyetem is kilőve. Aki tud tananyagot letölthető formában, kérem írja meg, sokat segítene. Köszönöm.2012. ápr. 12. 15:24
1/1 anonim válasza:
Nincs meg letölthető formában, de nagyon nem ajánlja tanfolyamon nélkül a tankönyvet, mert nem érthető a magyarázatok ill. gyakorlatok nélkül, mert az csak egy jegyzet a szemináriumhoz.
Amit javaslok. Olvasd el ezeket, ő írta:
Ez a blogja az írásról. Kérdezz tőle bátran kommentben.
Ide is elmehetsz, sokkal olcsóbb, igaz nem teljes. De találkozhattok személyesen és kérdezhetsz is. Meg aztán jónak tűnik maga az előadás is.
Ez is tele van infóval az írásról úgy általában.
Remélem, tudtam segíteni. :) Sok sikert! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!