Nagyon szeretek írni! (verseket, történeteket). Ez mennyire gyakori?
Figyelt kérdés
Nagyon- nagyon sok örömömet lelem az ilyesmiben. Meg persze olvasni is nagyon szeretek. Ez életem hobbija 7-8 éves korom óta. Ebben lelek igazi örömet. Ez nagyon ritka dolog? Mert egy ilyen osztály/évfolyamtársam sincsen.
14/l
2010. jan. 25. 19:03
1/3 anonim válasza:
Nem olyan ritka dolog, csak nem is mindig verik nagy dobra az emberek. Lehet, hogy ezért nem tudsz ilyen osztálytársadról.
2/3 anonim válasza:
sajnos manapság minden 5. tinilány és minden 15. fiú azt csinálja amit te... nincs ebben semmi különleges...mindenkinek a saját hobbija tetszik, ezzel nem lehet és nem is kell felvágnod
(majd max akkor lesz különleges, amit csinálsz, ha megjelenik az első versesköteted és nem te fogod felvásárolni az összeset)
3/3 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, már két regényt is írtam. Meg jópár verset, novellát, mesét.
L16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!