Ő barátnőnek nevezhető?
hello.
13 éves lány vagyok,és vagy egy barátnőm. ha ketten vagyunk jól elvagyunk,beszélgetünk meg ilyenek,de ha ott a másik barátnője rám se hederít és szégell a fiúja előtt,mert én nem vagyok az a pasizós rosszkislány.Ő meg ha a másik barátnőjével van akkor olyan.És néha kibeszél a hátam mögött.És egy kicsit idegesít,hogy ő már szebb mint én. eddig mindig én voltam a szebb,de most ő rajta nincs "olyan sok" pattanás/miteszer mint rajtam hanem kevesebb. éss idegesít hogy annyira oda van magáért,viszont engem állandóan utánoz,és nekem jobbak a ruháim,mégis rondának érzem magam mellete.
Továbbra is barátkozzak vele vagy hagyjam?
Ó, a 13 évesek problémája.
Olvasd vissza magad úgy tíz év múlva, szakadni fogsz a röhögéstől.
nekem 7 evesen volt egy ilyen baratnom. ovi ota tok joban voltunk, aztan a suliban megismerkedett egy uj "trendi" lannyal, a suliba lenezett, csufoltak ketten, aztan suli utan egesz delutan nalam volt amig turtem.
legyen gerinced es ne baratkozz tobbet vele! tonkreteszi az onbecsulesed es rossz hatassal van rad. es egy ilyen ember amugysem erdemli meg a baratsagod, hiaba vagytok joban neha, es akkor minden szep es jo ha masok elott szegyell. o kene szegyellje magat. ez nem barat.
Hagyd őt szerintem is. Az ilyen nem igazi barátnő, csak olyan kis képmutató...
A végén még bajba keverne téged is. Fokozatosan egyre kevesebb időt tölts vele és a végén már ő se fog téged keresni.
Majd találsz hozzád illő barátokat, mert ez részéről nem barátság. Ne hagyd magad. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!