Miert utaljak az emberek Magyarorszagot? Miert nem buszkek arra akik es miert az az elso dolguk h csak el innen?
Miert szolja le mindenki az orszagot es miert csak a rosszat veszik eszre az emberek?Persze itt nagyon sok a nehezseg (mint barhol) de igenis vannak dolgok amire buszkek lehetunk.
Miert van az, h pl az amerikaiak buszken kihuzzak magukat mikor meghalljak a himnuszukat es nem furcsalja senki (sot inkabb termeszetes dolognak tartjak) ha valaki az amerikai zaszlot kirakja a haza ele..Magyarorszagon meg hulyenek nezik az embert meg kinevetik ha el meri enekelni a himnuszt,ha azt mondja h szereti az orszagot es szeret magyarnak lenni es szinten kinevetik v ferde szemmel neznek v jobbikosnak tekintik azt aki buszke arra h magyar es ennek jelekent kirakja a hazahoz a magyar zaszlot,ne adj' isten esetleg a cimert.Miert van ez?Miert nem termeszetes ez itt nalunk is?
Azt hiszed máshol nem lopnak vagy loptak? :DDD
fuck logic...
21: Egyik Móricka vicc is így szól: Móricka ijedten szalad oda apjához. Apu, apu! Ég a házunk!! Erre az apa nyugisan beleszív cigijébe, majd nyugissan ezt mondja: Mit óbégatsz fijam, hisz az egész utca ég.
(De ettől még az otthonuk, életük munkája is elszenesedik, nem?)
Például amelyik gazda padlását lesöpörték majd családostól beverték egy életre rabszolgának, az mire legyen büszke? Arra hogy az általános iskolában még a gyerekét is hátrányosan megkülönböztették? Vagy arra hogy az általa létrehozott közvagyont munkakerülők privatizálták és nem ő lett a tőkés?
Természetesen kaptam hazámtól én is, például néhány éve Fideszt reklámozók adtak két golyóstollat. Már csak néhány százmillió kell a sok évtizedes sérelemért.
"Neked eletedbe semmit sem adott az orszag?Mindenki halas lehet ezert-azert kisebb-nagyobb dolgokert csak ezt hamar elfelejtjuk mert problemabol es bajbol sokkal tobb van mint jo dologbol"
Sokadszorra szajkózod ezt az üres, tartalom nélküli mantrát.Ugyanis: az "ország" abból csepegtet vissza nekünk "kisebb-nagyobb" dolgokat, amit beszedett tőlünk adók formájában és amit nem fizetett ki nekünk a munkánkért (minimálbér)! Ami efölött megmarad, abból meg eltartunk egy halom ingyenélő, ügyeskedő gengszter réteget. Hát ebben az országban az a csoda, hogy még ennyi adófizető van egyáltalán. A "hála" pedig nem gazdasági terminológia.
25-ös:
Értem én, (meg mindenki érti sztem) hogy itt érzelmi oldalról akarja a kérdező megfogni a szerinte hálátlan állampolgárokat, csak sajna érzelmekből NEM LEHET MEGÉLNI!
Na, kapiskálod?
Én Magyarorszagban a természeti adottsagokat szeretem. Kiegyensúlyozott az éghajlat és nincs tektonikus aktivitas,tornadó valamint mindenfele veszélyes allat es rovar. Jó a termőföld,rengeteg vizünk van,kap vagyunk Azsia es Europa közt.
Akar meg jól is élhetnénk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!