Miert utaljak az emberek Magyarorszagot? Miert nem buszkek arra akik es miert az az elso dolguk h csak el innen?
Miert szolja le mindenki az orszagot es miert csak a rosszat veszik eszre az emberek?Persze itt nagyon sok a nehezseg (mint barhol) de igenis vannak dolgok amire buszkek lehetunk.
Miert van az, h pl az amerikaiak buszken kihuzzak magukat mikor meghalljak a himnuszukat es nem furcsalja senki (sot inkabb termeszetes dolognak tartjak) ha valaki az amerikai zaszlot kirakja a haza ele..Magyarorszagon meg hulyenek nezik az embert meg kinevetik ha el meri enekelni a himnuszt,ha azt mondja h szereti az orszagot es szeret magyarnak lenni es szinten kinevetik v ferde szemmel neznek v jobbikosnak tekintik azt aki buszke arra h magyar es ennek jelekent kirakja a hazahoz a magyar zaszlot,ne adj' isten esetleg a cimert.Miert van ez?Miert nem termeszetes ez itt nalunk is?
Igazi sportnemzet vagyunk, valóban :D
Miközben az átlag magyar lehízott, magas vérnyomása van, eszi a szemetet.
Híres írok: pl. Rejtő vagy Radnóti? Milyen jól bánt velük ez a nemzet.
Én pl. az uuutálom ezt az országot, mert itt születtem, nőttem fel. Szüleim szintén, átlag magyar családból származom.
De leszbikusként nem foghatom meg a párom kezét az utcán, mert félnem kell, hogy mikor szól be valaki. Hogy a többségi társadalom szerint nem szabad, sem házasodnom, sem gyereket nevelnem.
Hogy a kormány is támogatja a homofóbiát, hogy b***sal kampányolnak turbomagyar pártok.
És majd itt is jönnek a kommentek, hogy akkor takarodjak, meg ilyenekre nincs is szükség.
Na nekem ez az indokom és nem tudom elfogadni azt, hogy a kirekesztés az érték, nem pedig az empátia.
Majd ha olyan hely lesz Magyarország ahol sem nekem, sem senki másnak nem kell félnie, szeretni fogom.
Amikor majd nem 800 km-re kell élnem a hazámtól, amikor majd nem azt látom, hogy Budapest rohad szét, amikor majd nem lesz sok százezer éhező gyerek, amikor majd a magyar értékek között fog szerepelni a gyengébbek védelme. Na majd akkor nem fogok rosszat mondani róla.
Azokat az országokat sem szeretem ahol a rasszizmus/homofóbia okés. Az meg, hogy máshol mi van nem indok arra, hogy akkor itt is olyan rossz legyen.
Én a hazámban nem akarok félni és más se féljen! Ennyire egyszerű.
Írod, hogy az amerikaiak büszkén kihúzzák magukat ha felcsendül a himnuszuk. Akár Amerikát, akár az itteni nyugat-európai országokat nézzük, ott szabadnak érzed magad. Igaz ez Magyarországra is? Idehaza rabszolgatartó társadalom van, esetleg némi jóindulattal mondható feudalizmusnak. Például a hazai minimálbér és társadalmi szakadékok miatt. Ez akkor is így van, ha van aki nem minimálbérből él vagy ha éppen nem alkalmazott.
Apám öccse Amerikában három fizetett gondozót engedhet meg magának ma idős korára a saját otthonába. (Nem drogdíler volt hanem mezőgazdasági fizikai dolgozó :)) A hazai dolgozók nyugdíja jó ha egy szociális otthonra elég, de oda se jut be mindenki.
Mindenki okkal utálja...felsoroltunk itt pár dolgot.
Ha megüt, akkor a párunkat is lecseréljük, ha csak rosszat kapunk tőle. Egy földdarab amit meg 800 évet alatt, 800 féle rendszer hódított meg, hát ott vagy jó élni és szeretjük, vagy rossz és utáljuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!