Nem unalmas már, hogy a fiatalok jelentős része nyíltan mocskolja Magyarországot?
Nyilván nem kell bemutatnom a szituációt, amikor a fiatalok leszólják az országot (nem szép, élhetetlen, stb). Elhiszem, hogy nehéz megélni a bérekből, de kicsit ellenszenves az, ahogyan köpködik az országot. Amikor megpróbálok érvelni a Magyarország ellenes szövegükre, rendszerint én leszek az ellenség a szemükben. Természetesen megpróbálnak meggyőzni arról, hogy nekem is Londonba kellene mennem mosogatni mert csak így élhetem a gondtalan fiatalok életét és így lesz pénzem távoli helyekre elutazni. Volt olyan, hogy igazat adtam nekik és jelentkeztem is raktárosnak (van benne tapasztalatom), anyagmozgatónak de nem vettek fel (nem talált az angol alkalmasnak arra, hogy ellássam az adott feladatot, bár valószínűleg nem ez volt az ok, hanem a távolság és az, hogy külföldi vagyok - én sem vettem volna fel magamat a helyükben). Most 23 évesen rá kellett jönnöm, hogy nem is olyan rossz ez a hely. Persze gondolhatjátok, hogy egyszerűen beletörődtem a helyzetbe, talán igaz is, viszont én már nem mennék el Angliába dolgozni havi 2800-3000 font alatt.
Nektek mi a véleményetek a fiatalok hozzáállásáról (hiszen nekik kellene vinniük az országot és építeni a jövőjét), illetve arról a demográfiai katasztrófáról, ami az angol (nem a bevándorlókat, hanem a született angolokat) sújtja?
Ha lenne itthon is munkahely, nem csak közmunka, ha lenne reményük arra, hogy itthon is meg tudnak élni, akkor ők sem mennének külföldre.
Sajnos, ezeknek a fiataloknak igazuk van. Itt csak annak élhető az ország, aki jómódú, vagy Fideszes.
"Időpont ma 08:14 "
Mi bajod van Koszovóval?
Mellesleg: ha külföldön minden olyan szép és jó, a "legalja" munkavállaló is kiválóan keres és új autóval jár, minden évben többször megy nyaralni, akkor miért látni külföldön szegényeket? Ha nem érzi jól magát akkor menjen. Egy szó nélkül, nem kell, hogy a szokásos, közhelyes megjegyzéseket tegye az országra. Mondom én ezt úgy, hogy nem zárom ki a lehetőségét, hogy pár év múlva én is elmegyek egy ideig.
Egyszerűen hihetetlen, hogy mennyien beveszik azt, hogy 1200 fontból királyként lehet élni.
"Persze gondolhatjátok, hogy egyszerűen beletörődtem a helyzetbe, talán igaz is, viszont én már nem mennék el Angliába dolgozni havi 2800-3000 font alatt. "
Előadod a haza szeretét aztán közlöd hogy ha azért jól kitömnének első dolgod lenne neked is lelépni. Fasza!
Magyarország már nagyon régen nem jó hely. De az utóbbi években önmagához képest is borzalmas lett.
Mi az, hogy egy nemzet büszkén veri a mellét, hogy bezzeg mi! Miközben napról-napra bontják le a demokráciát, ahol a gyerek-nő-cigány-zsidó-meleg-külföldi-színebsörű-ellenzéki nem is számít embernek, hazaáruló, meg nem magyar.
Mégis kinek kell ez?
Egy vékony rétegnek persze nagyon jó, ők nem értik, miért utálja a rendszert a többi 8 millió akivel állatként bánnak.
Vegyétek észre, hogy azért mert ezt gondoljátok normálisnak még nem lesz az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!