Hol érdemes ismerkedni a neten? Szórakozni nem járok sehova sem van egy majdnem 9 éves lányom egy 28 éves anyuka.
Figyelt kérdés
2010. jan. 21. 22:05
11/20 anonim válasza:
Tudom mit jelent az antiszemitizmus, de ettől még (sajnos) politikai elem.
12/20 anonim válasza:
Mi a wline.hu-n keztünk el beszélgetni jó fél évig, aztán találkoztunk és nagyon jó barátok lettünk. Kirándulni jártunk, bringáztunk, főzöcskéztünk és jókat röhögtünk azokon, akik azt hitték, hogy mi egy pár vagyunk.:) Ennek lassan 3 éve, van egy közös házunk és boldogan élünk amíg úgy gondoljuk.:) Egyébként mindenhol lesznek olyan emberek akiken kiakadsz, nem tudok egy optimális oldal ajánlani. A lényeg, hogy ne add fel!
13/20 A kérdező kommentje:
Hát a love.hu és találka kilőve nagyon sok a ott a hazug ember vagy csak alkalmit akar esetleg kalandot keres vagy a párját csalja chat dolgokban sem bíozm nagyon de azért köszi a válaszokat.
2010. jan. 22. 07:31
14/20 anonim válasza:
Kezdj egy járni valamilyen fórumra, szerintem ott egyszerűbb, mert a hozzászólások alapján megítélheted, ki szimpatikus. És kérd el az msn címét. :D
15/20 anonim válasza:
Nemsokára indul egy ezoterikus társkereső oldal, sorsfonalak.hu névvel, ott próbálkozz, jónak igérkezik! :)
16/20 anonim válasza:
Itt találsz néháy társkereső ajánlót: [link]
Amúgy azt hiszem anyukám is a randivonalon ismerkedett meg a párjával, bár több oldalon is fent volt. Ne csüggedj, biztos sikerül párt talánod, anyukám 42 éves, három gyerekkel és most már egy éve újból szerelmes! Ne add fel, sok sikert!
17/L
18/20 anonim válasza:
28 evesen 9 eves zabi,eleg gaz....
19/20 A kérdező kommentje:
Ma 06 óra 25 perces válaszadónak: Nem kértem a hozzászólásodat tudd hogy így is boldog vagyok,hogy van a lányom
2010. jan. 23. 12:45
20/20 anonim válasza:
minden okos nőszemélynek üzenem aki eljátszott a "gyereket nagy baktól aztán egy jó férj típus majd fölneveli" h rábaßtak, nem mindenki hüje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!