Hová lehet eljárni szórakozni, ismerkedni?
Figyelt kérdés
Miskolci lány vagyok, 17 éves. Nem vagyok bezárt típus, ha hívnak valahova, akkor megyek. Házibuli, tóparti buli. Ezek viszont egyszer-kétszer vannak, diszkóba nem szeretnék menni. Nyárra már megvan a programom, a nyaralóba megyek, nem biztos, hogy végig ott leszek, viszont szeretnék késő nyárra és őszre programot találni magamnak - a tanuláson kívül. Ami érdekel: írás, olvasás, sportolás (futás, hasonlók), vásárlás, tanulás, császkálás. Segítetek Nekem? Előre is köszönöm a kedvességeteket!2011. jún. 8. 20:38
1/1 anonim válasza:
Szervezz bulit.
Menj le a strandra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!